Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Den muslimske opstand


Den muslimske opstand

Multikultur, islam — Drokles on February 16, 2008 at 1:16 pm

(NB: Denne postering er skrevet før fredagsbønnen, men på grund af tekniske vanskeligheder kommer den først på nu.)

Der hersker en absurd og virkelighedsfornægtende trang i den etablerede mening at optøjerne i vores gader har at gøre med alt muligt andet end islams iboende rodløshed i den civiliserede verden. Kedsomhed, sociale tilfælde, manglende forældreautoritet, for få kommunale tilbud, manglende uddannelse, onde politimænd fra provinsen og så videre ud i det ulidelige er blandt de dumme undskyldninger man skal høre på i disse anstrengende dage. Ingen af disse forklaringer tager det seriøst, at det kun er muslimske optøjer og at den muslimske tankegang netop i sig selv er skyld i, at de er sociale tilfælde, keder sig og føler sig nedværdiget fordi de ikke automatisk kan blive boss i kraft af deres mandlige køn når de lever i et meritokrati. Muslimer klarer sig altid dårligst i samfund uanset om de er minoritet eller majoritet, det er deres gestalt.

Men dette proletariat - uskolede i de muslimske dogmer som de grangiveligt er - er imamernes stormtropper. Deres lede ved samfundet, deres selvretfærdige offerdyrkelse og deres hang til vold har sit arnested i moskeernes ugentlige galde og imamerne glæder sig over denne iver der i disse dage udvises for at knægte danskerne, skønt de måske bekymrer sig om selve timingen. Men sådan er de monstre man kreerer nu engang; svære at kontrolere.

Det samme mønster så man under udspringet af Muhammedkrisen. De umælende masser fik endelig mulighed for at lufte deres indestængte vrede og frustrationer uden at de anede hvad sagen drejede sig om. Ingen havde set tegningerne, ingen kendte til debatten, der lå til grund og ingen anede hvad Danmark var, kun vidste de at vantro havde gjort noget slemt. Gejlet op af en kombination af indre dæmoner, indebrændthed, imamer og magthavere, med Koranens lyrik fastboret i sjælen teede de sig som vilde dyr, uden ære og værdighed. Det handler om at manifestere magt og dominans i det fælles rum og hvad er mere velegnet end ballade, trusler og vold, som Hitler jo også noterede sig. Imamerne er ganske forudsigeligt da også gået igang med at spinde guld på denne situation, der vel næppe er kommet bag på dem. Kristeligt Dagblad

– Siden 2005 har vi gratis sendt tusinder af eksemplarer af bogen [om Muhammeds liv og lære] ud til foreninger og institutioner, fordi vi gerne vil vise det danske samfund, hvem vores profet er, og at han ikke levede sit liv på den måde, som det ellers er blevet beskrevet af de danske medier, der hader islam, siger Ahmed Mahmoud, frivillig medarbejder hos Det Islamiske Trossamfund på Fyn.

Den gratis bog om Muhammed, der oprindeligt er udgivet af Den Muslimske Verdensligas oplysningskontor i Saudi-Arabien, kan også hentes på trossamfundets hjemmeside. Den dansksprogede, farvetrykte udgivelse er finansieret af herboende muslimers private donationer ved fredagsbønnerne, og den har især fået unge med muslimsk baggrund til at vælge et liv med islam.

– Rigtig mange af vores unge, der var på galt spor, er blevet troende og praktiserende muslimer.

Selvfølgelig er optøjerne ikke spontane, men velkoordinerede aktioner med en kommandogruppe, der udsteder ordrer og samler oplysninger om myndighedernes reaktionsevne og taktik. Derfor skal man heller ikke give sig til at tude af benovelse når fradagsbønnen anoncerer besindighed

- Jeg vil sige til de unge: ’Lad os nu få ro på. Ingen kan forstå, hvad I siger, hvis I råber. Ingen lytter, hvis I laver optøjer og brænder uskyldige menneskers biler af, siger Abdul Wahid Pedersen til Avisen.dk torsdag eftermiddag.

Det er imamernes lancerering af sig selv, som de eneste der kan få ro på det mangehovede uhyre, men inden man går ind på deres præmis bør man huske på at det er et de selv har skabt. Hver gang man beder dem løse et problem giver man dem mandat til at forberede det næste og hver gang vokser det. Den første er gratis, som pusherne siger.

Det er den klassiske bad cop, psyco cop taktik, hvor man danner en perifæri af uvidende masser, der har en klar fornemmelse af at tilhøre et særligt selskab af overhøjhed, men som ikke selv magter at klare deres egen situation, men hvor offerdyrkelsen og voldsromantikken i islam giver dem et kortvarigt sus af liv og en mulighed for at slippe for deres nederlags bitre realitet. Bag dem er den bevidste elite af imamer og pseudosekulariserede meningsdannere. Grupper som Hizb ut-Tahrir skiller sig i denne henseende ud ved at være befriende ærlige. Alt hvad de siger er sandheden om islam, hvorfor man også ser så mange “moderate” muslimer ved deres møder. At indgå en aftale her er at række fanden en torso.

Gidslerne i den muslimske logik er den anstændige muslim og den dhimmificerede ikke-muslim, der ikke har en chance for, på islams præmisser, at hævde en fornuftens stemme og alle forsøg derpå risikerer at udløse massernes frådende og ukontrollerede vrede. Det er derfor at man ikke skal overlade prænmisserne til muslimernes krav. Aldrig skal de få lov til at tabuisere noget som helst i den offentlige debat, for islam næres netop, som al facisme, af uvidenheden. Det er værd at huske på logikke bag Newspeak, når vi fra muslimsk og kulturradikalt hold bliver bedt om at frisere vores sprog og tankegang til de nye tider.

Det er jo tydeligt at se hvad konflikten faktisk drejer sig om, hvis man blot følger sporerne fra ødelæggelserne. Selv om ildspåsættelse af affaldscontainere, cykelskure og måske endda biler kan virke som ligegyldige og på et vist plan harmløse materielle ødelæggelser, så er det vigtigt at husk på formålet, nemlig at dominere det fælles rum og trække myndighederne ud i kamp, ikke bare Politiet, men sågar også brandvæsenet. Det er altså ikke et opgør med en bestemt instans - Politiet - som man har et specifikt problem med og som man er i krig med, men alt hvad der lugter af samfundets autoritet. Brandattentaterne mod skoler, fritidsinstitutioner/ungdomsklubber og rådhuse repræsenterer andre dele af samfundet - eller rettere de vantros samfund, som man som muslim ikke skal respektere - og de er også målet for ilden.Ild er den ultimative destruktion, symbolet på det fortærende, hvorfor det også indgår i alle forestillinger om helvede.

Desuden sættes der ikke bare ild på ligegyldige ting når det drejer sig om biler og cykelskure, der sættes ild til borgernes private ejendom. Ikke nok med at en bil er ganske dyr for den enkelte familie (forsikringer tager oftest ikke højde for multikulturelitet) så markerer de muslimske bøller deres hensynsløshed overfor de vantro, dhimmierne. Så hensynsløst at især cykelskure bliver antændt uagtet at de står som tilbygninger til beboelsesejendomme med fare for menneskeliv. Men det er ikke det eneste. Der har allerede været flere rapporter om forsøg på at antænde opgange, hvor beboerne har gjort indsigelser imod den muslimske hærgen og i nat kunne det være gået helt galt da en skraldespand blev antændt i en opgang.

Enhver kan se, at den muslimske opstand er rettet mod samfundet, det verdslige, autoriteterne, det og de urene, os alle sammen. De muslimske optøjer er rettet mod Danmark og det er det der skal fortæres af ilden. Al tale om en ekstra indsats på integrationsområdet, flere ressourser, nye projekter og gamle vi lige skal se om virker, kigge på flere forslag og andet vand der hældes ud af ørerne fra det politiske parnas. Islam har erklæret krig mod Danmark og dette og såmænd blot en lille forsmag.

6 Kommentarer »

 1. Jeg kan ikke udtrykke det tydligere selv,det burde læses af flere feks i et læserbrev.

  Comment by Jbl — February 16, 2008 @ 5:58 pm
 2. Drokles, du bliver altså til noget stort en skønne dag! Jeg er stolt af dig, my fellow blogger! :mrgreen:

  Comment by Universalgeni — February 16, 2008 @ 6:25 pm
 3. Det må jeg nok sige, Drokles. Det er imponerende læsning du leverer til os. :o)

  Gives der ikke hårde straffe hvis borgere overfalder f.eks. brandmænd og buschauffører?

  Jeg har læst om at en briter er blevet udvist af Danmark, fordi han spyttede og slog på en buschauffør. Kan udvisning ikke komme på tale overfor unge ballademagere (og deres familier), der sætter ild på skoler, rådhuse og kaster sten efter brandmænd og overfalder det danske politikorps?

  Det er helt uhyrligt at stærke symboler på vores demokrati; f.eks. rådhuse udsættes for ildspåsættelse og at skoler, som danner vores børn i demokratisk retning, nedbrændes. Det må kunne give nogle meget hårde domme, evt. udvisning. Det er jo os alle sammen og vores samfundstruktur og, har jeg læst et sted, vores samfunds institutionelle infrastruktur, der forsøges brændt af, når der sættes ild til disse institutioner, som er grundpiller i vores samfund.

  Comment by Janne — February 16, 2008 @ 6:45 pm
 4. [...] Gå også lige en tur over på Monokultur og læs hvad Drokles skriver HER og HER. Manden er genial, når han er i det hjørne. [...]

 5. Een af de opgaver vi har foran os er bl.a. at få vores politikere til at kalde en spade for en spade .

  De må da for hulen snart være på det rene med, at Danskerne som flest ikke køber deres omskrivelser af virkeligheden.

  Det er virkelig pinagtigt at høre, og læse, disse deres verbale, og skriftlige, krumspring .

  Hvordan i alverden de kan fortsætte med at tro på deres vælgere ikke kan finde ud af hvad der er sandt og hvad der er falskt er uforståeligt.

  1984 !

  Comment by Vivi Andersen — February 16, 2008 @ 8:37 pm
 6. Der er ærligt talt ikke meget at komme efter i analysen: ‘Den muslimske opstand’.
  Jeg klapper stadig.
  De islamiske talerør har åbenbart sendt et signal til udlandet om, at denne gang klarer vi det selv - i hvert fald i første omgang.
  Der er efter alt at dømme tale om en form for orkestrering af optøjerne, som tilsyneladende er spontant inspireret og som drengestreger spreder sig tilfældigt. Men ser man lidt nøjere på udviklingen, med de meget unge brandstiftere, den hurtige forsvinden og valg af tidsrum, så er alt meget vel tilrettelagt. Kun få fanges, og de fleste får lov at gå igen.
  Afbrændingerne spredes mest muligt over så mange bysamfund som muligt for at udtynde myndighedernes muligheder for at være talstærkt til stede og til at gribe ind i tide. Mon ikke alt styres over mobiltelefon.
  Det er vigtigt, at de muslimske bagmænd og deres barnlige håndlangere oplever alvorlige konsekvenser af brand og mordforsøg - at politikerne er iskolde, sender tuneserne administrativt tilbage til det tunesiske paradis, hvor de stammer fra, og at hverken behandlersystemet eller velmenende politikere slår plat på situationen og kommer brandstifterne til moralsk undsætning.

  Comment by Emeritus — February 18, 2008 @ 1:15 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress