Mafiosoerne fra Islamisk Trossamfund

Diverse, Multikultur, Pressen, islam — Sobieski on February 13, 2008 at 5:22 pm

Islamisk Trossamfund nægter at stå tilbage for nogen gangstervirksomhed. Slet skjulte trusler, og afpresning svøbt i eufemismer er ved at være mindsteindsats for de islamiske organisationer.

Fra Ekstrabladet:

- Det Islamiske Trossamfund har arbejdet hårdt for at begrænse enhver form for uovervejet handling i Danmark under selve JP-krisen. Vi har været i stand til at udøve en vis form for kontrol. Vi er bange for at vi kommer til at miste den kontrol, hvis ikke denne form for undertrykkende handlinger stopper.

Sådan lyder advarslen fra foreningen Islamisk Trossamfund til danskerne i en pressemeddelelse her til formiddag.

Foreningen er stærkt oprørt over udviklingen i sagen om de tre mænd, der i går blev anholdt. Mistænkt for at have planlagt at myrde Jyllands Postens tegner Kurt Wetsrgaard.

Det viste sig hurtigt, at PET ikke havde beviser, der var stærke nok til holde i en domstol. Faktisk opgav efterretningstjenesten helt at få de tre mænd fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Derfor er en mand af marrokansk afstamning, men med dansk statsborgerskab blevet løsladt efter endt afhøring.

Alligvel tilbageholdes de to andre anholdte i sagen, der begge har tunesisk statsborgerskab i henhold til terror-lovgivningen, og begge står til udvisning af Danmark uden retssag, fordi PET skønner, at de er ’til fare for Danmark’.

Det falder I den grad Islamisk Trossamfund for brystet.

- De juridiske dommere og dermed demokratiets dømmende magt er sat ud af spil ved hjælp af den såkaldte terrorlov. Hvad der i denne henseende er endnu mere bekymrende er, at man gør det for at bekæmpe radikaliseringen. Når sådan en åbenlys uretfærdighed sker, så vil det give grobund for radikalisering, forudser foreningen.

At flere danske medier i dag har valgt at genoptrykke de 12 muhammed-tegninger falder mildt sagt heller god jord.

- Vi kan undre os over, at medierne, til trods for at der ingen sag er, stadig vælger at trykke tegninger. Det Islamiske Trossamfund er ikke imod ytringsfrihed, men vi er meget imod forsætlig undertrykkelse af det muslimske mindretal i Danmark.

Hvis du ikke betaler et ugentligt ‘gebyr’ til mit vagtselskab, så kan jeg jo ikke garantere for, at kriminelle personer ikke vil brænde din forretning ned i løbet af de næste par dage.

3 Kommentarer »

 1. En fremragende opsummering af Muhammedkrisen opdateret til d.d findes her: http://www.familysecuritymatters.org/terrorism.php?id=1386601

  En lang, lang gennemgang med masser af links til dokumentation. Efter at have læst den er jeg omend mere chokeret end da krisen var på sit højdepunkt i 2006. Skrevet af britisk kommentator og journalist Adrian Morgan. God ‘fornøjelse.’

  Comment by J. Olsen — February 13, 2008 @ 9:13 pm
 2. “Hvad der i denne henseende er endnu mere bekymrende er, at man gør det for at bekæmpe radikaliseringen. Når sådan en åbenlys uretfærdighed sker, så vil det give grobund for radikalisering, forudser foreningen.”

  Det er helt OK. Staten ansætter blot nogle flere PET-folk til at opdage de nyradikaliserede, der så kan udvises i flæng. En ren win-win situation for DK, n’est pas?

  Comment by Hugin — February 14, 2008 @ 12:28 am
 3. Så absolut Hugin. I følge den bizarre logik så er man nødt til at nedruste i krig, da det kan radikalisere fjenden ikke at gøre det.

  Comment by Sobieski — February 14, 2008 @ 11:05 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress