Politik og religion ifølge Abdul Wahid Petersen

Forbrydelse og straf, Politik, islam — Sobieski on February 13, 2008 at 3:32 pm

Vi bringer her et citat af hele Danmarks yndlings imam. Det drejer sig om opdagelsen af konkrete mordplaner mod Kurt Westergaard som tegnede en af muhammedtegningerne. (Tak til Snaphanen) Fra Ekstrabladet:

- Jeg er imam og forholder mig til religiøse sager. Det her har ikke noget med religion at gøre, så når I ringer til mig, er det i virkeligheden et signal om, at alle muslimer er kollektivt under mistanke, siger han.

- Tror du, at dem der tilsyneladende har lagt de her planer er enig med dig i, at det ikke har noget med islam at gøre?

- Nej, de har muligvis nok en eller anden misforstået religiøs motivation, men efter min opfattelse er handlinger af den slags i direkte modstrid med islam. I mine øjne er der tale om en politisk handling, hvor man lader sin vrede over det, man opfatter som en uretfærdighed udmønte sig i fysisk vold og vælger at gribe til selvtægt. Det er fuldstændig uhørt.

AWP (fred være med hans underhylere) lægger ud med en stråmand; I ringer til mig, hvilket betyder at I mistænker alle muslimer. En utrolig defensiv imam gør sig med et til talsmand for alle muslimer, men alligevel ikke, fordi han kun beskæftiger sig med det religiøse… eller hvordan er det nu lige, at det forholder sig med islam og det verdslige?
Abduls egne forbehold griber ind og modsiger hinanden, da han indrømmer at der muligvis er en religiøs motivation, og at det er en politisk handling, hvorefter han perfekt definerer en religiøst motiveret politisk handling. Det eneste imamen mangler for at slutte kredsen, er at indsætte det manglende led i kæden: Islam. For hvor er det uretfærdighedsfølelsen stammer fra, kære Abdul?

“Islam, the love that dares not speak it’s name”

1 Kommentar »

  1. Giv tegneren en medalje og hold vores ytringsfrihed højt hævet over Abdul Wahid Petersen, hvis han ikke kan eller vil være med til at støtte/beskytte sit fødeland, så tag ham i hoved og rø… og smid ham ud sammen med de 2 fra Tunis

    Comment by Annders Show — February 14, 2008 @ 12:47 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress