Hidtil dummeste analyse af Løkke forløbet

Diverse — Drokles on June 7, 2014 at 9:03 pm

Bliver folk dummere af at se TV serier? Den efter eget udsagn ikke partitilknyttede Henrik Herløv Lund (cand.scient.adm. - ja, det hele skal med) virker som om han har set for meget House of Cards (den amerikanske evighedsversion forstås) når han i Politiken analyser, hvad som gik galt, da Lars Løkke alligevel overlevede som formand for sit parti. Løkke manipulerede nemlig med medierne, påstår Herløv Lund. Mon ikke, ellers var han aldrig blevet politiker. Men der er grænser for hvor meget man kan belaste det banale udsagn med

“Forud for det første punkt lader Løkke og hans nærmeste sive til medierne, at »Løkke vil trække sig«.

Som et resultat heraf dæmper oppositionen i Venstre kritikken af bilagssagen i forventning om, at Løkke senere »jo alligevel vil trække sig«.”

Aha, det vidste Løkke ville ske?

“Da de politiske konsekvenser skal diskuteres, lader Løkke dernæst sive til Politiken, at han alligevel vil kæmpe og blive på formandsposten. Hermed mobiliseres nu Løkkes støtter, og samtidig må oppositionen se i øjnene, at de selv lige har været med til at frikende ham.”

Det var da godt at støtterne blot var passive i mellemtiden i stedet for at gøre deres hoser grønne til den nye virkelighed Løkke selv havde tegnet i horisonten og brændt broen til ham. Held? Nej, virkeligheden omkring Løkke er et urværk for ham at manipulere med. Ingen kan som Lex Løkke Luthor læse folks hjerner, end ikke den ikke partitilknyttede cand.scient.adm. Henrik Herløv Lund. Mærkeligt at Løkke ikke bruger sin overnaturlige egenskaber på Wall Street, her kunne han kunne gøre rent bord.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress