Et billede fra en multietnisk hverdag

Arabere, England, Londonistan, Multikultur, islam — Drokles on June 2, 2014 at 11:10 pm

Jeg har et billede af Lally Hoffmann - eller er det Ulla Terkelsen? - kørende i mit hovede, hvor hun som korrespondent belærer danskerne om, hvorledes man i England er så meget mere fremme når det handler om det fremmede. London er kosmopolitisk og mulitietnisk og de italesætter debatten inkludererne og får fordelene med og alle er bare super glade., bortset fra nogle få røvhuller, som ligner dem, der herhjemme, der har fucked det hele op, men som ingen forstandig englænder alligevel lytter til.

Street thugs attack English lads, get thumped then cry racist to gain support of other thugs, however, our lads (some off duty Army), were more than a match for this gang of bullies.. 16 of the ‘peaceful religion’ beat an English man to a pulp as he tried to defend his sister before the bulldogs got the upper hand and showed how we roll when pushed too far. Britain First

Jeg ved ikke, om Britain First beskriver optrinnet korrekt. Jeg har ingen grund til at tro MSM. Men det er grundlæggende lige meget. Noget har udløst et slagsmål og det er med det samme hvide mod sorte - instinktivt! Floder af blod i gaderne om hvem der har ‘the whip hand’. Ingen ved hvor det ender, men retningen peger mod eskalering af modsætningerne, mere blod.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress