Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Ydmygelser (Lad os få det valg II)


Ydmygelser (Lad os få det valg II)

Godheds-industrien, Multikultur, Politik, islam — Drokles on January 25, 2008 at 3:53 pm

Lad os få et valg og lad os en gang for alle rydde de anstændige borgerlige. De tilraner sig glad og gerne magt og indflydelse gennem VKO, men ved første lejlighed for personlig vinding viser de sig illoyale. Men værre endnu tillader de sig at moralisere overfor samarbejdet med Dansk Folkeparti, trods det at deres mandat er betinget heraf. Den moralisme er ikke blot hyklerisk, den forpester også samarbejdet i hele VKO-blokken, som det også er en latent trussel, der kan udløses når man mindst har brug for det. Det er en situation regeringen ikke kan leve med i længden og den gør klogt i at fremtvinge et valg, men den har overtaget.

Ny Alliances eksistensberettigelse var håbet om at sætte Pia Kjærsgaard uden for døren eller i det mindste bryde hendes magtmonopol over regeringen. Gårsdagens drama om asylaftalen sluttede med et forsmædeligt nederlag til Ny Alliance og Naser Khader. Hele Danmark kunne følge Khader insistere på indflydelse, mens Pia Kjærsgaard nød at understrege at Khader havde valget mellem knæfald for den heksedronning han havde svoret at bekæmpe eller udslettelse ved et valg. Det er det totale nederlag.

Pia X-mas Møller vejrede ligeledes morgenluft ved, som en anden partileder med et større mandat bag sig, at stille særlige krav til regeringen for ingen anden gevindst end at demonstrere en utålelig selvpromovering. Hendes oppustede ego førte sig frem i medierne som om hun skulle regnes for noget særligt, som om hun udgjorde midten i dansk politik, der kræved sin egen plads, men da det kom til afstemningen, red regeringen sit forslag sikkert igennem og X-mas blev derfor end ikke hørt. Glemt, ude, den der slet ikke bliv udtaget, da der skulle vælges spillere må hun nu sidde alene og se på mens de andre spiller. Hvilket sørgeligt og ynkeligt exit på en lang politisk karriere.

Birthe Røhn Hornbech har de seneste år storskrydende lagt Dansk Folkepartis linie overfor islam for had, med bevidste fejlcitater, personangreb og fordrejelser som en fast metode og ved sin tiltræden som integrationsminister at erklære Dansk Folkeparti, som forhindringen for integrationen og erklære krig mod det frie ord ved at ville indføre Newspeak. Hendes belønning har været en renomé som indbegrebet af den anstændige borgerlige og som princippernes faste anker i en verden af medløberi og populisme. Nu har hun måtte føre kniven mod sine meningsfæller og på vegne af Dansk Folkeparti sige at de kan rende og hoppe. Ikke mærkeligt at hun ikke vil konfrontere pressen, der indtil nu har elsket hende som en af deres egne. Det er for smertefuldt at skulle se dem i øjnene.

Den store ydmygelse for Naser, Pia og Birthe er ikke at de har tabte det politiske slagsmål, men at de har bundet deres moralske overlegenhed, deres bedrehed op på at bekæmpe Dansk Folkparti og bevare den gode tone, indføre anstændighed og god moral. Hele deres etos er sat ind i sikker forventning om sejr og historiens opløften dem til helte. Istedet ender de vanærede som tabere og ude af stand til at drage konsekvenser af deres hysteriske opblæsthed. Klyngende sig til alt hvad der kan redde deres karriere reviderer de nu deres stålsatte moral til den pragmatisme de ikke undte regeringen og nedtoner den ondskab de tillagde Dansk Folkparti. Som hyklere er de tillige nogle ynkelige nogen af slagsen.

Man kan ikke være tjent med venstrefolk og konservative, der fra tid til anden underminerer regeringen og fra håndvasken frådende skyder deres kollegaer og partifæller i skoene at de samarbejder med ondskaben selv, om det så sker inde fra partiet eller fra når det viser sig opportunt under megen spetakel at melde sid ud og ind i andre partier. Tag valget så snart som muligt, mens det står til at vinde stort og lad temaet ikke bare være indvandring, men tillige et tilsagn til det menneskesyn, der danner regeringens grundlag. Alle potentielle foræddere kan gøre deres stilling til den stramme kurs overfor indvandrere, tonen i debatten og prisen for menneskesynet op med deres samvittighed inden da og der forventes efter valget så at være loyalitet. Som Snaphanen påpeger så står de så godt for hug!

3 Kommentarer »

 1. Desværre får vi det jo nok ikke.

  Jeg ser at Megafon idag har Khaders parti på 0.9 % (!)

  Comment by Steen — January 25, 2008 @ 4:58 pm
 2. Det er skønt at se dem knæle for Pia K :-)

  Comment by Kimpo — January 25, 2008 @ 5:38 pm
 3. Måske. Ydmygelsen af Ny Alliance vil kræve at de manifesterer sig og med deres evne til at fejlbedømme situationer kan man sagtens foresdtille sig at de overspiller deres kort og i bar trods udløser et valg. Khader er meget temperementsfuld og ærekær så lad os nu se.

  Comment by Drokles — January 25, 2008 @ 6:29 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress