DR med bagvendt indrømmelse

Danmarks Radio, Diverse, Indvandring, Pressen, Økonomi og finans — Drokles on March 15, 2014 at 11:56 am

Danmarks Radio havde under den absurde overskrift “Indvandrere er en overskudsforretning for kommuner” en bagvendt indrømmelse af indvandringens udgifter

Kommuner med mange indvandrere og efterkommere kan se frem til at få færre penge i den særlige udligningsordning mellem kommuner.

Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) lægger således op til at ændre ordningen, efter at en ny rapport viser, at tilskuddet per indvandrer er væsentligt større end merudgifterne for den enkelte kommune.

- Den nye analyse peger på, at der er behov for ændringer - og den giver et mere solidt grundlag end tidligere analyser. Analysen peger på, at ordningen i dag er for omfattende. Derfor synes jeg, at den skal ændres, så snart det er muligt og hensigtsmæssigt.

Mere pæcist skriver Berlingske Tidende: “Indvandrere fra ikke-vestlige lande som Tyrkiet, Somalia, Iran, Irak og Libanon vil i år koste 16,6 milliarder kroner i offentlige udgifter.” Og så er ikke medtaget alle de ulykker de bringer med sig. Daily Mail er også mere ud ad posen

Migrants have cost the Exchequer £140billion since the mid-1990s – more than £22million a day – it was claimed yesterday.

A new study starkly contradicts Left-wing claims that immigration helps to cut taxes.

Think-tank MigrationWatch has responded to another study – given substantial coverage by the BBC last year – which purported to show that immigrants made a contribution of £25billion to the public purse between 2001 and 2011.

Man får nogengange den tanke at vores ledende politikere fører denne destruktive politik med vilje.

2 Kommentarer »

  1. “Man får nogengange den tanke at vores ledende politikere fører denne destruktive politik med vilje.” Bortset fra at man skal lide den tort at blive kaldt konspiratisk, så ligger erkendelserne i kø under kodeordet, orkestrering. Uha uha.

    Comment by Fairness — March 15, 2014 @ 1:34 pm
  2. Ja, uha. Grimme tanker.

    Comment by Drokles — March 16, 2014 @ 8:57 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress