Det handler om at ændre Vestens mentalitet

islam — Drokles on January 18, 2008 at 10:05 am

Ordene er ikke fra Tøger, Uffe, Ritt, Vestager (jorden/landet mod vest?) eller Jørgen Bæk, men fra Omar Bin Laden søn af Osama Bin Laden. Fra Ekstrabladet

- Jeg ønsker at være ambassadør for fred mellem muslimer og Vesten, siger han til nyhedsbureauet AP.

(…)

- Det handler om at ændre Vestens mentalitet. Der er mange, som mener, at alle arabere er terrorister. Det er ikke sandt, siger Omar, der tilstår, at han kender alt til, hvordan det er at være terrorist.

Han voksede op hos sin far i Sudan og flyttede i 1996 med al-Qaeda-lederen til Afghanistan, hvor han blev skolet i den radikale islam og terrorisme. Men i år 2000 fik han nok af lejrlivet, forlod sin far og vendte hjem til fødelandet Saudi Arabien, hvor han nu arbejder i familiefirmaet Binladen Group.

OK, Omar for nu at prøve at forstå dig ret. Du er araber og du kender alt til at være terrorist fordi du har gået i arabisk terrorskole og din far er araber og terrorist og du mener at vi skal ændre vores opfattelse af arabere og terrorister? Jamen hvilken glimrende sag du der har. Du er selv holdt op som terrorist og dermed siger det sig selv at ikke alle arabere er terrorister.

5 Kommentarer »

 1. Han må nu alligevel have en masse hjernevask, som han må se at få kureret.

  falkeøje

  Comment by falkeøje — January 18, 2008 @ 1:27 pm
 2. Nu skal jeg lige sige denne Omar et par sandheder.
  Sålænge der render skæggede mandslinge og frivilligt indpakket andenrangshunkøns islamist soldater rundt, og kræver/truer med at omstyrte MIT samfund, for at få indført den totalitære idelogi islam, så bliver min mentalitet IKKE ændret, FØR idelogien islam er nedkæmpet.
  Idelogien islam er en klam og pervers undertrykkelse af menneskene, som absolut ingen berettigelse har i MIT samfund.
  Nazismen, Kommunismen har tabt, det samme vil idelogien islam gøre.
  Befri kvinderne, bekæmp islam…..

  Comment by li — January 19, 2008 @ 10:22 am
 3. Damn straight!

  Comment by Drokles — January 19, 2008 @ 10:27 am
 4. “Det handler om at ændre Vestens mentalitet”

  Omar taler bare det sprog Tøger Seidenfaden, Uffe Ellemann Jensen og andre af samme kaliber forstår og prædiker for. Vi har en for grim tone, vi er for rebelske, for demokratiske, for vestlige, for folkelige og ikke mindst for kritiske overfor religion. Vi skal lære islamisk religiøs underdanighed og gøre som Uffe Ellemann Jensen: begynde at kalde muslimernes profet for Profeten. Vi skal kort sagt opføre os som dhimmier. At vi dog ikke snart har forstået det!

  Comment by Janne — January 19, 2008 @ 10:56 am
 5. @3 Drokles
  Bowler vi??
  Ellers syntes jeg DU tager alle straights….
  ;-)

  Comment by li — January 19, 2008 @ 11:00 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress