Nyhedsavisen og Berlingske Tidende betvivler islams kanoniske skrifters troværdighed

islam — Drokles on January 16, 2008 at 5:12 am

Når det fremmede derfor forherliger pædofili, må man gøre op med enten sin moral og - som man plejede at sige - lære af det eller omvendt fordømme denne del af det fremmede og hvad der danner grundlag herfor. Det er en svær øvelse og en udfordring af ens identitet som værende god og rigtig.

Fra Berlingske Tidende

Susanne Winter er det yderligtgående FPÖs topkandidat ved kommunevalget i Graz søndag. På et valgmøde sidste weekend advarede hun mod en “islamisk indvandrings-tsunami.” over byen. Hun sagde, at halvdelen af Østrigs befolkning vil være muslimsk om 20-30 år. Derfor skal islam, som hun kaldte “et totalitært herskersystem,” kastes ’tilbage, hvor det er kommet fra, nemlig på den anden side af Middelhavet.”

Under henvisning til Muhammeds angivelige ægteskab med en seksårig tilføjede hun, at profeten i vore dage ville blive anset for at være “en børneskænder.”

Udtalelserne fra den 50-årige Winter er nu i færd med at gøre hende kendt ikke alene i Østrig, men også internationalt. Alle andre partier med undtagelse af populisten Jörg Haiders BZÖ, som består af udbrydere fra FPÖ, vender sig mod angrebene.

Og Nyhedsavisen

Under henvisning til Muhammeds angivelige ægteskab med en seksårig tilføjede hun, ifølge Berlingske Tidende, at profeten i vore dage ville blive anset for at være ‘en børneskænder’.

Og Nyhedsavisen trumfer Berlingske Tidendes “populisme” prædikat om Haider 

Med sine udtalelser placerer Winter sig endnu længere ude på den fremmedfjendske fløj end netop Haider. Ifølge flere aviser står hun til succes ved valget.

Der er skam intet angiveligt ved Muhammeds voldtægt af et barn. Muhammed blev ganske liderlig da han så 6-årige Aisha sidde og lege med dukker og voldtog hende lovformeligt da hun var 9 år gammel.

At betvivle Muhammeds dokumeterede pædofili ved at kalde det “angiveligt” er blot endnu et eksempel på at især journalister har svært ved at erkende essensen af den “anderledeshed” de ellers så ofte promoverer. For dem er fremmede kulturer grundlæggende en spejling af deres egen moral og så er det svært at kapere disse kulturer og religioners moralske depravering. Men det anderledes er jo netop anderledes, hvorfor det er så svært at forholde sig værdineutralt til.

Berligske Tidende skriver i øvrigt videre

“Fru Winters udtalelser savner ethvert historisk grundlag og bør fordømmes på det skarpeste”, siger den socialdemokratiske forbindskansler Alfred Gusenbauer.

Samme tone anslår vicekansler Wilhelm Molterer fra det borgerlige ÖVP. Molterer mener, der er “brug for en firewall mod denne gruppering.”

Ifølge Østrigs borgerlige udenrigsminister Ursula Plassnik har Winter provokeret “helt bevidst.”

Opfattelsen støttes af professor Anton Pelinka. “Disse ekstremistiske udsagn er intellektuelt naturligvis det rene vrøvl, men politisk giver de mening. Bestående fordomme styrkes og bruges til kommunevalget i Graz. Det var temmelig dumme udtalelser, som skulle provokere nøjagtigt den storm, de udløste.”

Jeg er helt enig med de her referede udtalelser fra Susanne Winter. Islam er et totalitært herskersystem og dette system skal derfor kastes ud af vores verden. At nogen vil gøre den slags betragtninger til et angreb på muslimer er helt ude i hampen. I så fald ville man også angribe de syge når man talte om at bekæmpe sygdom. Det er derfor tværtimod det bedste der kunne ske muslimerne at man befriede dem for hjernebetændelsen islam.

1 Kommentar »

  1. Jeg gik engang i rette med en journalist - også på Tanten - der omtalte Aisha som “Muhammeds yngste kone.” (sic!)

    Jeg venter stadig på svar.

    I øvrigt vidner Forbundskanslerens udtalelser om enten en grænseløs naivitet eller bundløs historisk uvidenhed. Ingen af delene er særligt klædelige egenskaber hos en landsfader.

    Comment by Mikael — January 17, 2008 @ 11:04 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress