Hvad vi bør respektere

Forbrydelse og straf, islam — Drokles on January 15, 2008 at 2:14 am

Der er en lang række notabiliteter, der af hjertens godhed prøver at lære os lidt mere om den verden vi alle er en del af, smide vores indskrænkethed fra os og omfavne det muslimske tankegods. Fra Kristeligt Dagblad

 Ni kvinder og to mænd venter lige nu på at blive halvt begravet og stenet til døde i Iran. Det fremgår af en rapport fra Amnesty International, der offentliggøres i dag.

(…)

En henrettelse ved stening foregår ved, at man bliver halvt begravet – mænd begraves til livet, kvinder til brystet – hvor efter der bliver kastet sten, indtil man dør.

Ifølge iransk lov skal stenene være store nok til at forvolde smerte, men ikke så store, at de kan føre til øjeblikkelig død.

Uffe Ellemann og Jan Guillou sidder på første række, besyngende det prægtige syn af islam, som den udfolder sig i midt i den moderne omverden.

1 Kommentar »

  1. Det værste ved alle de beretninger,som ser dagens lys her i vesten ,at de går upåagtet hen over hovederne på de herboende muslimer.Det kan jo undre en ,mon det ikke hænger sammen med deres stærke tilknytning islam,samt økonomiske interesser, genopdragelse,og selvfølgelig ferien,som skal holdes i det land, man er flygtet fra.UE og JG betragter,jeg som landsforræder intet mindre,Tak for din blok og godt nytår,

    Comment by Jbl — January 15, 2008 @ 10:31 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress