Da bøsseriet kom til kort

Diverse — Sobieski on January 13, 2008 at 12:10 am

Jeg vil bryde et af mine principper om ikke at udlevere mig selv, og indrømme at jeg så X Factor på DR igår. Det er et spændende program, og med spændende mener jeg, den følelse jeg ville få ved at blive kastet ud fra en klippe.

factor.JPG

For de uindviede kan det afsløres, at programmet er en kopi af American Idol og dettes kloner, hvor dilletanter stiller op foran et dommerpanel med ca. 3,5% chance for at komme videre til næste runde. Det er gode odds hvis man står foran en henrettelsespeleton , men at folk som lemminger søger ind til den ultimative ydmygelse kan dog undre.
Gårsdagens udsendelse udspillede sig i Aarhus hvor bl.a en homoseksuel drag-queen stillede op med bøssecharme a la kareoke bar klokken halv tre om natten. Manden (der kun perifært var maskulin) blev heldigvis og lidt overraskende sablet ned af dommerpanelet. HOV, hvad skete der lige der? Er bøsseriet ikke længere trendy? Er homo lefleriet gået ned sammen med Det Radikale Venstre og Arrogancen?
Jeg kan kun håbe at dette anekdotiske bevis er udtryk for en større trend. Ud med bøsseriet, og ind med kernefamilien. Vi har en demografisk krig at vinde!

Bøsseriet er en gang 90′er kitch, lad det dø hen i glemslen.

15 Kommentarer »

 1. Mener du ikke at homoseksualitet er reelt, eller har jeg misforstået din sidste kommentar om den demografiske krig?

  Comment by Kristoffer — January 13, 2008 @ 2:23 pm
 2. Jeg er ikke ude efter at nedtale homofile tendenser. Det jeg er ude efter er fetisheringen af bøsselivsstilen og den cosmopolitiske lejesoldat som hyldes af kvajpander som Uffe Elbæk og Kaospiloterne.
  Vi skal ikke fremme det ansvarsløse ungkarleliv som bøsserne kan tillade sig at færdes i.

  Comment by Sobieski — January 13, 2008 @ 5:05 pm
 3. … og den demografiske krig foregår mellem den oplyste europæiske befolkning og du ved nok hvem.

  Comment by Sobieski — January 13, 2008 @ 5:08 pm
 4. Ok. Selv om man er homoseksuel behøver man jo ikke være ansvarsløs, som du hævder. De fleste homoseksuelle jeg kender har intet med dragqueens eller en decideret bøsselivstil at gøre. De passer deres arbejde og lever et rimelig stilfærdigt liv. Jeg tvivler desuden på at unge mennesker ser en dragqueen og tænker “det ser sgu fedt ud, sådan vil jeg også leve”. De fleste betragter dem jo som freaks, og lad der dog være plads til dem. Jeg mener du skyder over målet her. Jeg ville være mere fortørnet over at P3-guld indledes med forsangeren fra Outlandish og Natasjas sang “giv mig Danmark tilbage”, hvor det i teksten hedder “Vi vil ha Ungeren igen”.

  Comment by Kristoffer — January 13, 2008 @ 7:19 pm
 5. Er du sikker på at der ikke gemmer sig en lille islamist i maven på dig? I deler i hvert fald vreden mod homosexuelle. Eller svaret skal måske nærmere findes i din usikkerhed på egen sexualitet, og misundelse på bøssernes “uansvarlige ungkarleliv”?

  Comment by Bruce — January 13, 2008 @ 7:35 pm
 6. 5. >>

  Hvis du læste hvad jeg skrev, så ville du vide at det er homoseksualiseringen af samfundet jeg er ude efter. Begrebet “metroseksuel” kommer ikke ud af ingenting, og er en af konsekvenserne. Den metro/homoseksuelle brigade som f.eks Bondam, smølfen Simon Emil, Uffe Elbæk diverse trend-reklame-kulturpaver har promoveret “de alternative seksuelle identiteter” helt ud i hampen, og derved medvirket til at afvæbne den danske ungdom. Den sunde xenofobi er forsøgt udryddet. Mennesker er blevet svigtet og ladt tilbage forvirrede.
  Det sidste du skrev er direkte idiotisk.

  Comment by Sobieski — January 13, 2008 @ 8:58 pm
 7. Ahh, hit a soft spot did we?

  Comment by Bruce — January 13, 2008 @ 11:25 pm
 8. Tænk engang , Uffe Elbæk er Bøsse!!
  Det vidste jeg ikke ,men jeg syntes alligevel han er en klovn!

  Comment by PB — January 14, 2008 @ 2:51 am
 9. @ “Bruce”

  Det er simpelthen for lavt. Tag dig sammen.

  Du følger en indgroet/indpodet skabelon, hvor du, ved noget der bare nærmer sig kritik af homoseksuelle, mener du får et point ved at insinuere at der er noget galt med afsenderens seksualitet. Du forholder dig slet ikke til det “Sobieski” skriver. At det lige pludselig skal foregå på engelsk underbygger billedet af at du følger en skabelon.

  Comment by Mallebrok — January 14, 2008 @ 8:55 am
 10. 8.>>
  Uffe Elbæk er bøsse når det passer i hans kram. Som rektor hos Kaosidioterne kunne han finde på at starte morgenen med at fyre ting af som: “Der ikke noget så dejligt som en stor stiv pik.”
  Velbekomme…

  Comment by Sobieski — January 14, 2008 @ 11:18 pm
 11. Helt tilfældig falder jeg over denne dialog på Modtryk.dk. Og blev helt paf over både indholdet og tonen.

  Selvom de er små to år siden, fik jeg alligevel lyst til at skrive en kort kommentar: Lad os starte med det faktuelle: Ja, jeg her homoseksuel. Og det har jeg været de sidste små 25 år. Hvilket jeg aldrig har lagt skjul på. Heller ikke når det gav problemer.

  Og ang. hvad jeg skulle have sagt hin morgen på KaosPiloterne, er det jo en helt uhyrlig påstand og helt hen i vejret. Nu kender jeg af gode grunde ikke den person, der skriver sådan. Men bliver oprigtig bekymret for hvad der ellers sker inde i hovedet og sjælen på vedkommende.

  Jeg har normal stor respekt for Modkraft.dk og er kun fortaler for en seriøs kritisk debat. Men den dialog jeg her faldt over er jo så spækfyldt med fordomme, fordrejninger og fjendebilleder at al rimelighed holder op. Det interessant er selvfølgelig hvor al den galde kommer fra? Og hvorfor det lige skal gå ud over homoseksuelle i al almindelig og mere konkret i dette tilfælde undertegnede?

  …….tankevækkende!

  Kh

  Uffe

  Comment by Uffe Elbæk — August 21, 2010 @ 2:44 pm
 12. Vi skylder at gøre Uffe Elbæk opmærksom på at dette ikke er Modkraft.dk eller Modtryk.dk. Dette er Monokultur.dk og derfor er tonen og indholdet nok et andet.

  Al galden på Monokultur.dk producerer vi selv i rå mængder og kun en ganske lille del lukkes ud her.

  Hvad angår fordrejninger, fordomme og fjendebilleder så ser jeg ved gennemlæsning af denne halvgamle postering ingen af slagsen. Der er blot et vånd over en skabagtig dyrkelse af homoseksualitet, som den fremstår i offentligheden og som den bæres frem af forskellige offentlige personer.

  Comment by Drokles — August 23, 2010 @ 7:14 am
 13. Sådan kan man gå så grueligt galt i byen. Troede at ambitionsniveauet var et helt andet:-) og bedre:-) Set derfra hvor jeg står.

  Men fred med det. Hver mand sin lyst. Jeg synes som sagt stadig at de udmeldinger der er om min person er helt langt ude - og ihvertfald intet har med fakta og dermed sandhed at gøre.

  Sådan er det bare. Men længe leve ytringsfriheden!

  Comment by Uffe Elbæk — August 23, 2010 @ 5:31 pm
 14. Ja sådan er der så meget. Blot kan det undre at du “Troede at ambitionsniveauet var et helt andet” ved helt tilfældigt at falde over denne blog. Men sådan kan man gå så meget galt i byen.

  Comment by Drokles — August 26, 2010 @ 6:41 am
 15. Så tankevækkende er emnet nu heller ikke.

  Hvad angår Uffe Elbæks påstand om, at det videregivet af mig er faktuelt forkert, kan jeg kun sige at mine oplysninger stammer fra en tidligere receptionist ved kaospiloterne, der var ansat i en periode i slut 1990′erne.
  Hvad Uffe Elbæk sagde “hin morgen på Kaospiloterne” var efter mine oplysninger en nærmest daglig hændelse.

  K.H.

  Comment by Sobieski — August 26, 2010 @ 2:57 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress