Præster, Næstekærlighed og den Infame Gudelighed

Diverse, Politik — Sobieski on January 7, 2008 at 3:33 pm

12 styks godhedsapostle smykket med præsteembedets mandat drog på togt mod det danske folk i misforstået sympati med de irakiske asylansøgere.

Fra Pol.dk:

Kulden bed i kinderne, da præster og irakiske asylansøgere i dag gik fra Sandholmlejren til Hillerød Kirke i Nordsjælland.

På den ti kilometer lange vandring fik de følgeskab af godt 200 borgere, der ligesom præsterne protesterer mod regeringens behandling af asylansøgerne.

»For os er det vigtigt at få signaleret til irakerne, at de ikke er glemt. At vi bakker dem op og håber, at det brede asylforlig, som statsministeren lovede under valgkampen, bliver til noget«, siger sognepræst Thyge Enevoldsen, der sammen med 11 kolleger fra Hillerød har taget initiativ til protestmarchen.

Jamen en folkekirkepræst skal ikke agere politisk aktivist i disse sager. Selv katolikkernes Augustin af Hippo måtte erkende at “Guds rige ikke er af denne verden”. Men disse farisæere bryder den fine grænse der er mellem det værdslige og det religiøse, og slår på tromme for en slags Che Guevara agtig aktivisme hvor verdens undertrykte skal fries fra deres lænker. Disse præsters fornemmeste opgave burde være at sprede “det glade budskab”, og meget gerne sprede det blandt disse asylansøgere. Nu er det vel ikke alle asylansøgerne som lider under muhammeds vranglære, men ligefrem er kristne. De skal selvfølgelig have modspil til de ekstremistiske variationer af kristendommen som eksisterer, så som den ortodokse kirke.

Ekstrabladets fora er der en del kommentarer til denne hendelse:

Det er rart at vide at nogle præster rent faktisk tager deres næstekærlighed alvorligt og gør en indsats for at hjælpe andre i nød. Også selv om de så bliver udsat for fladpandede og småracistiske kommentarer her på siden og alm. hetz fra politikere og andre, der føler sig gået for nær.
De irakiske asylansøgere er som så mange andre flygtninge i Danmark blevet behandlet uanstændigt. De bør få asyl nu.

Det er denne falske næstekærlighed der gennemsyrer den 68′er inficerede danske folkekirke. De vil have det danske folk til at vælte ud med deres dårlige samvittighed og betale aflad til nødhjælporganisationer, demonstrere for politisk korrekthed, og underkaste sig multikulturen. Alt dette uden hensyntagen til deres svage nabo, den invalide medborger, den nedslidte arbejder. For det er netop dem der kommer til at betale prisen for den falske næstekærlighed. Det er dem som svækkes for at gøre plads til resultatet af den muslimske verdens fejlslagne kultur. Det er en gratis omgang på skatteborgernes regning disse præster plæderer for. Det kræver ingenting fra dem selv, har ingen konsekvenser for dem selv og deres sikre embede, og er ureflekteret politisk pladder. Derfor er det en slags ersatz næstekærlighed som ikke er værd at tage seriøst.

I øvrigt undrer det mig at arabere er nødt til at flygte til et protestantisk land i det kolde nordiske klima. Den arabiske verden strækker sig fra Atlanterhavets kyst til Eufrat floden. Der er da masser plads til de forfulgte.

Læs nogle af de mange kommentarer til EB’s artikel.

…de kære præster prøver vel bare at bevare deres job…. det er jo trods alt dem der skal holde prædiken over døde danskere…Og de fremmede er jo rigeligt repræssenteret i kriminalstatistikkerne over mordere…

1 Kommentar »

  1. Hvorfor bliver medierne ved med at tale om “Irakiske asylansøgere”. De er såvidt jeg ved AFVISTE asylansøgere.

    Comment by JensH — January 10, 2008 @ 4:23 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress