Islam i sin reneste form

islam — Drokles on December 24, 2007 at 3:48 am

På åben gade, i fuldt dagslys og overfor masser af vidner 

Hvorfor skamme sig når man ikke gør noget galt, hvorfor skamme sig når man ikke bryder den sociale kode?. Personligt er jeg ligeglad med, hvordan muslimernes indbyderdes omgangstone er, men den gode opposition må spørge sig selv om det måske ikke er det bedste der er sket kvinder som hende i filmen at danske og amerikanske soldater skyder så mange talebanere som muligt. Men mon ikke deres svar vil være at de bare er imod vold, al vold, både mod kvinder og mod talebanere.

1 Kommentar »

  1. ER det en ny tendens at man kan finde eksplicit muslimsk vold på nettet?

    Comment by EAM — December 28, 2007 @ 11:41 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress