Hvornår lærer de det?

islam — Drokles on December 24, 2007 at 3:11 am

Fra The Guardian via Nyhedsavisen

Bethlehem residents have painted over a satirical mural by the graffiti artist Banksy that was meant to highlight their plight. The elusive British artist had painted six images around the town to help drum up tourism before Christmas and to illustrate the hardships faced by Palestinians in the occupied West Bank.

But the irony behind the depiction of an Israeli soldier checking a donkey’s identity papers was lost on some residents, who found it offensive.

“We’re humans here, not donkeys,” said Nasri Canavati, a restaurateur. “This is insulting. I’m glad it was painted over.”

To be called a donkey in Palestinian society is similar to being called an idiot.

Hvornår lærer de det? Araberne kan ikke tolke en simpel tegning og godtroende vesterlændinge forstår ikke at araberne ikke er deres venner.

Den muslimske tabuiseringsmentalitet er direkte fordummende. I islam lærer man kun om det rene og det urene, det forbudte og det tilladte og hireakiske ordner af mennesker alt efter race, køn, tro og kultur. Følg den slagne vej med bøjet hoved og træd på alt hvad det for Allah er anstødeligt,, hvilket er en del. Alene fordi maleriet indeholder et dyr de ikke kan lide (et fremragende dyr iøvrigt, der har sikret mange kulturer dets udvikling. Hvis man altså forstår at sætte pris på det) bliver det automatisk krænkede. Ingen sammenhæng, ingen analyse og ingen reflektion, kun det umiddelbare raseri og instinktive had antændt ved et simpelt signal, et dumt dyr.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress