Herlige Dennis Nørmark

venstrefløjen — Drokles on December 22, 2007 at 6:56 am

Fra Jyllands-Posten

Det var også venstrefløjen, der ved sidste valg kunne stemme en Asmaa Abdol-Hamid ind i Folketinget, der med sin kønslige berøringsangst var det oplagte valg fra en ny bevidstgjort venstrefløj, der har gjort sig selv immun over for fornøjelse.

I modsætning til, hvad mange tror, var Asmaa nemlig ikke et forræderi mod idealerne, men et naturligt skridt i en retning, man er gået længe.

Tanker for fornøjelse, misrøgt af egen krop og dumdristig livsudfoldelse er nu blevet primitive borgerlige fornøjelser. Det er intet under, at Asmaas ultimative modsætning er DF’s tidligere folketingsmedlem: Porno-Louise.

Borgerlige har det sjovt, mens venstrefløjen er faldet tilbage i fordømmelse, rygeforbud og humorforladthed.

De gode græder, og de onde ler, og i hvert fald kan man blive enige om, at Muhammed-tegningerne bestemt ikke var sjove. Her kan de nye puritanere finde fælles fodslag med den humorforladte religion, som de forsøger at beskytte.

Den politiske korrekthed kræver nemlig, at der tænkes, før man griner. Men dermed har man grundlæggende misforstået humorens væsen.

(…)

En ny undersøgelse har vist, at venstreorienterede har dårligere humør end andre. Jeg forstår godt hvorfor.

Når man sidder fordømmende og selvretfærdigt ved veganerbuffeten med sin hellighed, er der sandelig ikke meget at grine af.

Eller prøv at læse venstreorienterede blogs; de er dødsyge!

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress