En overtro skal redde en anden overtro

Greenpeace, Klima — Drokles on December 12, 2013 at 11:35 am

Greenpeace’s juleklimaeventyr

Men, men, men, før man nu falder i dilemmaet om man selv skal aflyse forbrugerfesten julen af frygt for at julemanden gør det eller køre hårdt på en sidste gang og lade Santa møde Mandiba, så ser naturen ud til at give lidt respit skriver Paul Homewood

image26

2 Kommentarer »

  1. Jammen den stiger, den graf.
    Hvis man kigger på vedlagte link, så er temperaturen fra 1979 og til 2013 steget med 1 og en halv graf. Umiddelbart ikke meget, men når stigningen ligger mellem minus og så til plus, er det jo ganske alvorligt.

    Comment by Poul Hansen — December 14, 2013 @ 9:52 am
  2. Jammen den stiger, den graf.
    Hvis man kigger på vedlagte link, så er temperaturen fra 1979 og til 2013 steget med 1 og en halv grad. Umiddelbart ikke meget, men når stigningen ligger mellem minus og så til plus, er det jo ganske alvorligt.

    Comment by Poul Hansen — December 14, 2013 @ 9:52 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress