Jytte Klausen igen igen

Akademia, Arabiske forår, Historie, Jihad, Pressen, Ytringsfrihed, islam, muhammed — Drokles on November 26, 2013 at 5:07 am

Per Stig Møller påstår nu at Anders Fogh Rasmussens afvisning af at mødes med 11 ambassadører fra muslimske lande under Muhammedkrisen var en fejl, en kommunikations fejl endda. Det får selvfølgelig Danmarks Radio til at spørge hvad de kalder en ekspert, men som viser sig at være Jytte Klausen, som kalder det ubegribeligt fordi hun mener at krisen i så fald kunne være løst tidligere.

- Afvisningen gjorde ambassadørerne meget vrede og det opildnede også diplomaterne i Kairo en hel del, siger hun.

Nemlig Klausen, for det er ikke de 11 ambassadører, der er langt ude i deres absurde krav på at gå udenom Udenrigsministeriet, som protokollen ellers kræver, for at blæse deres afsindige krav til vores frihed helt ud af proportioner. Det er ikke dem, der har ansvaret for deres egen vrede for ikke at blive efterkommet i det urimelige. Det er nemlig Foghs og Danmarks skyld at muslimer går amok og myrder løs, som det er vores skyld at muslimer ikke blot ikke kan tåle at se tegninger, men ikke engang kan leve i bevidstheden om at der et eller andet sted i Verden eksisterer tegninger, som de måske ikke kan goutere. Godt kaldt Klausen og tak til Danmarks Radio for at højne vores niveau med dette knæfald for psykopat argumentet.

- Det er stadig tilfældet, at når man taler om Muhammedtegningerne og fornærmelsen mod profeten, så kommer Danmark op i den næste sætning, siger Jytte Klausen.

Med ‘profeten’ mener Klausen muhammedanernes profet og ikke f.eks Esijas eller Obama. Hvem Klausen taler med står dog hen i det uvisse, men jeg vil ikke håbe for muslimerne at det stadig er den døde hest de tæsker i, som den sekteriske vold i Mellemøsten ser ud til at trække sunnimuslimer og shiamuslimer ind i endnu et opgør. Men desværre, så er det med tanke på muslimers generelle mentalitet nok ikke så langt et stræk at forestille sig at muslimer kerer sig mere over tanken om en tegning end 100.000 døde syrere - ligesom akademikere. Eller om den massive kristenforfølgelse - ligesom akademikere. Eller den massive kvindeundertrykkelse - ligesom… well, argumenterne har været gentaget uden de sank ind.

flag_burning1

1 Kommentar »

  1. Nemlig Klausen, for det er ikke de 11 ambassadører, der er langt ude i deres absurde krav på at gå udenom Udenrigsministeriet, som protokollen ellers kræver, for at blæse deres afsindige krav til vores frihed helt ud af proportioner. Det er ikke dem, der har ansvaret for deres egen vrede for ikke at blive efterkommet i det urimelige. Det er nemlig Foghs og Danmarks skyld at muslimer går amok og myrder løs, som det er vores skyld at muslimer ikke blot ikke kan tåle at se tegninger, men ikke engang kan leve i bevidstheden om at der et eller andet sted i Verden eksisterer tegninger, som de måske ikke kan goutere. Godt kaldt Klausen og tak til Danmarks Radio for at højne vores niveau med dette knæfald for psykopat argumentet.

    Comment by Jonas F. Paul — December 19, 2013 @ 7:33 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress