Muslim: Straf vores kritikere eller vi går amok

Forbrydelse og straf, Multikultur, Uddannelse, Ytringsfrihed, islam, muhammed — Drokles on November 8, 2013 at 1:04 pm

En jurastuderende af anden etnisk oprindelse har fundet behag i blasfemiparagraffen og argumenterer over Universitetsavisen således foruroligende

Paragraffens sigte er at beskytte orden og fred, og den findes da også i dette kapitel i lovgivningen.

(…)

Under striden om Muhammedtegningerne var der rygter om, at nogen ville brænde Koranen på Rådhuspladsen i København, og på det tidspunkt oplyste Københavns Politi, at man kunne anholde initiativtagerne med henvisning til blasfemiparagraffen, igen for at undgå uroligheder. Det kom dog ikke til at ske, fordi afbrændingen forblev et rygte.

Blasfemiparagraffen bliver også beskyldt for at karambolere med ytringsfriheden. Men det er der hellerikke belæg for at hævde, at den har gjort i Danmark, når man ser, hvad der er blevet sagt om religioner fx i diskussionen om tegningerne fra Jyllands-Posten. Den debat førte ikke til, at nogen blev dømt for blasfemi, selv om der var folk, der ønskede det. Men der var heller ikke folk, der brændte ambassader af i Danmark eller lavede voldelige opstande.

Blasfemiparagraffen er der altså for at forhindre muslimer i at gå amok. Og det ville altså hjælpe, hvis de selv måtte lægge sag an under netop hensynet til deres eget voldpotentiale. Det ville være det ultimative law-fare våben.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress