Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Fuck Reformerne, Luksus til Løkke


Fuck Reformerne, Luksus til Løkke

Diverse, Politik, Pressen, venstrefløjen — Drokles on October 23, 2013 at 7:54 pm

billede-7700

Gradbøjninger af Luksus til alle var i en ikke så fjern fortid venstrefløjens enestående slagvare, som billedet her fra Snaphanen giver et vink om. Men med Løkkes behagelige rejser er omkostningerne nu rindet vendstrefløjen ihu, som har reageret med stor forargelse, ikke mindst den tidligere autonomlignende enhedslister, indlukker af malingkastere og nuværende socialdemokratisk moralsk overhøjhed Pernille Rosenkrantz-Theil.

De politiske modstanderes blodtørst er ikke blot forståelig, de er forpligtet til at få så meget ud af Løkke’s seneste klovnerier, som muligt, især når det tager fokus væk fra Holger K.’s bizarre uddeling af et gyldent håndtryk til en ven, der selv sagde op. Og ikke et ord om det generelle EU embedsværk og medfølgende politikere. Løkkes dømmekraft og moralske habitus er uden tvivl blevet kompromitteret nok engang, hvilket fik en god ven til at give frit udtryk for sin skuffelse over statsministerkandidatens omgang med betroede midler “helt ned til, at han har forsøgt at tørre regningen for to pakker smøger af på skatteyderne.

Lars Løkkes snuskeri minder mere om bondefangeri og nasseri i den billige ende. Han er fyren der giver omgange når man er i byen, og så forsøger at få andre til at betale for sine store armbevægelser.

(…)

Venstre har dumpet alt der hedder ideologi, og de har ikke magten (incumbent-værdigheden). Løkke har reduceret sit parti til en billig havneluder, der vil gøre alt for at få magten igen. Dermed er der kun tilbage, at Venstre/Løkke er “bedre end alternativet”.

Med denne sag opvejer Løkke Thornings skattesag og almene fuskeri.

Hvilke grunde har man tilbage til at synes, at Løkke er bedre end Thorning?

Så sandt som det er sagt er pressens hysteri er sværere at tage alvorligt. Løkke må stå til regnskab for sine vælgere, der i sidste ende afgør om Løkke er bedre end Thorning (hvis skattesag givetvis indeholder ulovligheder - sikke et valg). Men Løkke kan ikke dømmes af en selvretfærdig presses overbevisning om at de repræsenterer en moralsk overhøjhed, der lader sig klart definere. Løkke har ikke nydt luksus på skatteydernes regning, men på den tåbelige organisation GGGI’s regning, hvor han var ansat ulønnet, penge der allerede var smidt ud af vinduet. Han er ikke under nogen omstændigheder forpligtet til at betale sin datters rejse thi arbejdsgiver greb ind i hans planlagte ferie og vurderede at det at det var omkostningerne værd. Og han skal selvfølgelig ikke betale differencer af noget som helst arbejdsgiver har booket. Heller ikke selv om han havde fornøjelse af det.

Politikens Sigge Winther Nielsen opsummerer måske ufrivilligt journaliststandens tilgang til Løkke

Problemet for Løkke er, at han nu har sagt så mange ting, og at han kan fanges med det mindste i bilagsmaterialet, når vi sammenholder tekst og tale.

Intet er potentielt for småt for pressen og det er Løkkes problem. Journalistisk Folkeparti maler nemlig derud ad, som Poul Madsen der for prostitutionsfinansierede Ekstrabladet indrømmer “’Jeg har bare fulgt reglerne’, sagde Løkke igen og igen. Og det har han helt ret i“, men fortsætter fordømmelsen uanfægtet

Kan vi betro ham nøglerne til riget oven på denne omgang? Hans dømmekraft er åbenlyst ikke særlig god, og han kommer først ud af busken og beklager, når han bliver opdaget.

Vi ved nu, at i Løkkeland betaler man ikke selv og lægger først alle bilag frem, når man er presset helt op i en krog og bliver tvunget til det.

Og i samme moralske tråd er BT’s Peter Brügmann

Det er op til den enkelte vælger, om man køber Løkkes beklagelse. Køber vi hans oprigtige anger? Kan den almindelige dansker forstå, at han beklager nu, men ikke de 9 gange han sad på 1. klasse og kom ‘veludhvilet frem’ til sin destination?  Tror vi på, at Løkke er egnet som Danmarks statsminister, når han roder sig ud i en sag som denne efter at have rejst med en temmelig tung bilags-bagage fra 2008? Tror vi på et lederskab, hvor Venstres formand lader Søren Pind, Ellen Trane Nørby m.fl.  gå glødende i byen med en forklaring, der efterfølgende viste sig forkert, grænsende til det komiske?

Jeg gør ikke. Den flig af sarkasme i nogle af svarene. Den forurettethed, nogle af spørgsmålene blev mødt med. Og den begrænsede evne til at reflektere over befolkningens forargelse i andet end indstuderede sætninger gør, at det lignede et stykke professionelt arbejde. Ikke en mand, der har lært og kigger indad.

Til den slags moralistisk medløberi siger Rune Selsing

Eneste kritikpunkt, jeg kan få øje på, er, at [Løkke] overhovedet har involveret sig i noget så indlysende åndssvagt som Global Green Growth Institute (!). Det lugter langt væk af aflad til den grønne klasse. Et ’undskyld, at jeg er borgerlig og taler om vækst og velstand’-stunt, der skal indfange luksusbohemerne i det øvre mellemlag. I ved, dér, hvor man nu, i mangel på andet livsindhold, er begyndt at gå op i skrald, genbrug, dyrevelfærd og rettigheder til rodfrugter. For 100 år side havde det været broderi og lanciers. Men jeg forstår på Løkke, at det er en slags dæknavn for et dansk-koreansk handelssamarbejde. Det kan man da forstå.

(…)

I fire stive timer blev han bombarderet med det ene stupide og ubehjælpsomme spørgsmål efter det andet. Alligevel holdt han masken. Og han undskyldte og beklagede sin adfærd et utal af gange, selvom han ret beset ikke har gjort noget forkert. Han var tålmodig, og responderede både kvikt og respektfuldt på de særdeles ukvikke og respektløst enslydende spørgsmål, der kom fra salen. Det kræver sin mand.

Enhver, der har set det pressemøde, kan ikke været andet end lamslået over journalisternes pøbelagtige adfærd. Spørgsmål om bonuspoint. Om hvornår, han tænkte hvad. Hvor i flyet hans datter sad. Gentagelse på gentagelse. Dumhed på dumhed. De største ligegyldigheder leveret med den største selvhøjtideliglighed. Det, vi så, var en indspist klasse gå amok i en magtrus. Hvor besnærende må det ikke være, at en tidligere statsminister, på kornet – og, på direkte TV, kunne udsætte ham for sin infantile spørgeterror?

Jeg vil afholde mig fra at gøre mig kostelig over at jo flere penge Løkke har kunnet æde, drikke og flyve for, jo mindre var der tilbage til GGGI at gøre skade med. Men at Løkke mister pejlingen for, hvad der er politisk ansvarligt er ikke alene hans forhold til andre folks penge og hans tendens til at give det store parti uden selv at betale helt ned til to pakker smøger. Det er som Jyllands-Posten påpeger et generelt problem for den politiske overklasse. Således er Udviklingsminister Christian-Friis Bach nu også kommet under beskydning for hvorledes han har kunnet tillade at Danmark støtter en suspekt klimaorganisation med millioner af kroner.  Og hvorfor har ingen interesseret sig for det før? Fordi hele den del af den internationale verden og tilhørende NGO’er er en fed gråzone af korruption og fråds, der retfærdiggør sin eksistens med sine formål og ikke står til regnskab for sine aktiviteter endsige resultater. Men det er ved at støtte den slags depraviteter man b.la køber sig til gode relationer til verdens ledere. Og som Sir Humphrey minder ministeren om: ”you’re either in the arms business or you are not”.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress