Hvem vil det fremmede?

islam, venstrefløjen — Drokles on October 20, 2013 at 12:02 pm

Halvdelen af danskerne svarer ærligt på spørgsmålet om hvorvidt de vil have at deres børn stifter familie med en muslim. Til TV2 siger en idiot

Problemet skyldes, at danskere og muslimer ikke kender hinanden bedre, end de gør. Det siger Lotte Duch, der er leder af Fakti, som er en forening, der tilbyder undervisning, aktiviteter og rådgivning til kvinder med indvandrerbaggrund.

- Man er jo altid bange for det, man ikke kender. Skal børnebørnene så ikke holde jul, og kan vi så ikke drikke vin, når vi har gæster? Det er den slags bekymringer, mange får, siger hun.

Jeg tror nu det stikker dybere end det. Faktisk tror jeg det stik modsatte, nemlig at danskerne vil blive endnu mere lorne ved muslimernes nærvær, hvis de fik øget kendskabet til det. Og faktisk tror jeg at de fleste gutmenschen ved det, hvorfor de har så travlt med at lyve og censurere virkeligheden væk. Islams uforenelighed med alt anstændigt afspejles måske bedst i, hvorledes muslimer reagerer på udsigten til at deres børn flirter med det fremmede. Det kræver trods sin Politiken-læser at relativere vånden sig i en spørgeskemaundersøgelse til æresdrab. For muslimer straffer ofte og i flæng især deres døtre med vold og død for at fraternisere med fjenden, det urene.

And so on and so forth.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress