Den muslimske tro

islam — Drokles on December 9, 2007 at 10:31 am

“Hvor mange lig skal der på bordet?” er en ofte benyttet vending og når det drejer sig om islams afstumpethed er der åbenbart ingen øvre grænse for hvornår man fra officielt hold vil indse at det er verdens svøbe. Fra Jyllands-Posten

Politiet har fundet flere end 40 kvindelig smidt på gaden - dræbt på grund af uislamisk opførsel. Det bekræfter Basras politichef Abdul-Jalil Khalaf over for britiske medier. Flere vidner fortæller også om, hvordan nogle af kvinderne er blevet halshugget - en århundreder gammel straffemetode, som islamisterne tilsyneladende har genoptaget, skriver NORDJYSKE og Fyens Stiftstidende.

Uislamisk opførsel” kan være at gå uden slør, at bære make-up eller blive mistænkt for utroskab. Forsker Jason Campbell fra den amerikanske tænketank The Brookings Institution har fulgt udviklingen i Irak nøje og advarer imod de radikale kræfter.

- Rapporterne om den stigende vold mod kvinder er talrige nok til, at vi anser dem for troværdige. En rapport, jeg har set, vurderede, at op til ti kvindelig om dagen bliver fundet alene i Basra med tegn efter tortur eller halshugning, skriver Jason Campbell i en mail til NORDJYSKE Stiftstidende.

Det er ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM, ISLAM……der er skyldig!
Istedet skyder danske politikere på hinanden fordi danske soldater blev trukket hjem. Jeg vil ikke kommentere Lykketofts hykleri for personligt er jeg ligeglad med den muslimske omgangsform, men blot advare danskerne om den fare for menneskeheden den muslimske hjernebetændelse udgør.

2 Kommentarer »

  1. Eoow hvad er det for en racitisk hjemmeside?

    Comment by muslim for altid — December 19, 2007 @ 12:01 pm
  2. Religion er ikke race, hr/frk/fru Muslim For Altid.

    Comment by Drokles — December 19, 2007 @ 9:17 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress