Overskud og underskud

Diverse — Drokles on October 8, 2013 at 4:37 pm

Desperate situationer kalder på desperate løsninger. Greenpeace føler at de taber kampen om klimaet og vil nu have at medlemmerne kaster sig ind i kampen med livet som indsats, udtaler en af virksomhedens topdirektører til Independent

Mr Naidoo admits that the organisation was “taken by surprise” by the charges, which he thinks are “completely disproportionate”. He said that freeing his colleagues was a “top priority” but added that, as in other movements, the world needs people who are “prepared to go to prison, put their lives on the line if necessary, in the struggle for climate justice and addressing the reality of runaway catastrophic climate change“.

På den modsatte fløj nyder man hvorledes virkeligheden gør arbejdet så her er man mere til satire

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress