Stemplet

Diverse — Drokles on October 6, 2013 at 2:37 am

Der har åbenbart været en mennskekæde-event i København, kan man læse på Københavns Kommunes hjemmeside

Menneskekæde-eventen er en del af kampagnen Stemplet, der sætter fokus på diskrimination i nattelivet og opfordrer københavnere til at registrere diskrimerende episoder hos Københavns Politi.

“Vi har længe kæmpet med, at der er store mørketal på det her område, og et af målene med vores kampagne er netop at få diskrimination i nattelivet registreret, så vi kan få mere viden om, hvordan vi kan stoppe det,” udtaler beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev (R).

(…)

Diskrimination er samfundsnedbrydende, og det her er noget, som kan komme til at betyde rigtig meget for mange unge københavnere, som i dag oplever diskrimination i nattelivet og i deres hverdag. De fortæller mig, at de ikke føler sig som en del af det fællesskab og den ungdomskultur, som de brændende ønsker at blive inkluderet i.”

Blandt de gode menneskerfindes indehaver af Café Viking Jane Pedersen, der blev berømt for sin standhaftighed overfor pengeafpressere af anden etnisk oprindelse end dansk.

Stemplet har også en Facebookside, hvor man kan læse kriteriet for diskrimination

Diskrimination i nattelivet er ikke i orden. For mange stemples pga. køn, alder, hudfarve, tro, religion, politisk anskuelse, social status, seksualitet, kønsidentitet, handicap, nationalitet eller etnisk oprindelse.

For mange stemples pga. politisk anskuelse, står der Jane Mutter-Viking! Så hvorfor kunne man så læse følgende i bl.a Politiken?

Tidligt i morges takkede værtshusejer Jane Pedersen justitsministeren for hans rosende ord i forbindelse med hendes håndtering af lokale banders afpresning af hende og hendes værtshus, Café Viking.

Det er bare ikke alle roser, Jane Pedersen er interesseret i.

I dag blev den afgående partiformand for Dansk Folkeparti, Pia Kjærsgaard bedt om at holde sig væk fra Café Viking med sine blomster og støttende ord

»Pia K. skal ikke komme på mit værtshus. Det her drejer sig ikke om racisme. Det handler om retfærdighed. Hun er alt for racistisk til mig«, siger Jane Pedersen til ekstrabladet.dk.

(…)

»Jeg fik helt ondt i maven ved tanken om, at hun skulle komme her«

Kjærsgaard ville blot give hende en blomst, men blev afvist og måtte se sig stemplet i pressen.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress