Den forkerte religion

Forbrydelse og straf, Multikultur — Drokles on December 8, 2007 at 7:28 am

Fra Jyllands-Posten

Organisationen Scientology bør forbydes i Tyskland. Det arbejder indenrigsministrene fra de 16 delstater og forbundsindenrigsminister Wolfgang Schäuble hen imod.

Sikkerhedsmyndigheder i de 16 delstater sagde fredag, at Scientology-kirkens mål og virke ikke er forenelig med Tysklands forfatning. Et muligt forbud mod organisationen er måske derfor på vej.

(…) 

I modsætning til mange andre lande er Scientology ikke anerkendt som trossamfund i Tyskland. Ifølge tyske domstole er organisationen ikke en kirke, men derimod et økonomisk foretagende, der har til formål at tjene penge.

Efter en to dage lang konference i Berlin fredag, blev det slået fast, at indenrigsministrene i delstaterne såvel som Tysklands forbundsindenrigsminister, Wolfgang Schaeuble (CDU) betragter Scientology, ”som en organisation, der ikke er forenelig med forfatningen.”

Organisationen, som har været under observation i et årti, beskyldes desuden for, at true den ”fredelige demokratiske orden” i landet.

(…)

Ministrene lagde ikke specifikke eksempler til grund for deres beslutning. Men den seneste rapport om ekstremisme, som er indsamlet af sikkerhedsmyndighederne, kritiserer blandt andet organisationen for at undertrykke basale menneskerettigheder.

Det er åbenbart mere fint med religioner der søger at bedrive terror end at tjene penge. Og af en eller anden grund er det kun forbudt for nogle religioner at undertrykke basale menneskerettigheder.

2 Kommentarer »

  1. At forbyde Scientologi uden at gøre det samme med Islam synes at være ensbetydende med at forbyde en slags forbrydelse og lade en værre være tilladt.

    falkeøje

    Comment by falkeøje — December 8, 2007 @ 11:15 pm
  2. [...] Tidligere posteringer: Den forkerte religion,  Penge værre end bomber [...]

    Pingback by Monokultur » Surrogat analyse — January 22, 2008 @ 2:19 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress