Forventet farvel til Pia Christmas Møller

Politik — Drokles on December 5, 2007 at 3:43 am

Fra DR

Det konservative folketingsmedlem Pia Christmas-Møller har mistet tilliden til den konservative ledelse og bliver derfor løsgænger på Christiansborg. Det skriver hun på sin hjemmeside www.pia-c.dk.

Sent i aftes sendte hun sin udmeldelse til den konservative partiformand Bendt Bendtsen og gruppeformand Helge Adam Møller.

Dermed forlader Pia Christmas-Møller den konservative folketingsgruppe.

Hun støtter dog stadig VKO, men hendes frie forhold gør hende unægteligt mere magtfuld. Vi har her på bloggen fulgt den skinhellige Møllers seneste udladninger og tolket dem i retning af at hun var på vej væk, eventuelt til Ny Alliance, hvis ikke partiets kaotiske tumlen rundt skræmmer hende for meget. Her er fornyet håb til moralismens horder.

4 Kommentarer »

 1. Man skal da være mere end ualmindelig dum, hvis man melder sig ind i NA. Så galt går det vel næppe!?

  Comment by Aida — December 5, 2007 @ 8:21 pm
 2. Så gik den første løs… det var hurtigt. Hvor lang tid er der mon til næste folketingsvalg? 15 måneder? 10 måneder? 5 måneder?

  Men ellers er Pia Christmas Møller ikke den farligste at have gående løst. Der er folk, hos både V og K, som det ville være meget værre med.

  Comment by Mallebrok — December 5, 2007 @ 10:32 pm
 3. Hvad der undrer en er at hun ikke går ud af Folketinget og overlader arbejdet til sin suppleant, der trods alt stadig er Konservativ og dermed, det medlem af et regeringsparti vælgerne har stemt på.

  Comment by Drokles — December 6, 2007 @ 1:46 am
 4. Jeg har ikke fulgt Pia Julemaster Møller så meget, men jeg syntes det er meget, meget sympatisk, hun går ind for en afstemning af EU-diktatur-traktaten!
  Tror ikke hun er jubeltosse Ny Asylalliance mindet.
  Måske kan hun overraske med, at blive DFèr?!?
  Hvem ved?

  Comment by li — December 6, 2007 @ 7:09 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress