Lidt halal ækvivalens

Multikultur, Politiken, Postmodernisme, islam, venstrefløjen — Drokles on August 12, 2013 at 10:27 pm

Du må tro, at der hopper noget fra den rituelle slagtning over i kødet. Det gør der ikke.

Man kunne tro at citatet var en ansvarlig politiker eller offentligt ansat afvisning af muslimsk krav på halalservering, men det er det ikke. Det er Morten Helveg’s argument, som det faldt i en debat arrangeret af Ekstrabladet henvendt mod Morten Messerschmidt!!!

Samme ækvivalens formørkede Rune Engelbrecht Larsens sind da han i et spydigt opgør i Politiken med Helle Thorning Schmidts halal skeptiske udmelding sarkastisk skrev

To sekunders ord over en høne, der slagtes, er vigtigere, end forholdene under et helt høneliv.

Men se om han henvender sig med den logik til medblogger på Politiken Zubair Butt Hussein.

Slagterierne diskede også op med en masse vås. pressechef Jens Hansen fra Danish Crown siger ifølge Ekstrabladet

- Det er jo ikke reel vejledning, hvis der ikke er en fælles og kontrolleret retningslinje for en eventuel halalmærkning. Derfor må en sådan fødevaremærkning besluttes, så det gælder for alle, siger han.

(…)

- Vi frygter, at vi kommer til at bidrage til endnu mere forvirring, hvis vi opfordrer vores virksomheder til at mærke deres emballage med yderligere informationer om varen, siger formand Martin Merrild for Landbrug & Fødevarer til Ritzau.

- Det må være op til virksomhederne selv at tilpasse deres produkter med varemærkning til deres arvtagere, men grundlæggende mener vi, det kan blive konkurrenceforvridende, hvis der ikke er fælles regler for mærkningen, siger han.

Ja, viden er ikke bare forvirrende, det er også konkurenceforvridende.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress