Lidt mere sommer halal

Agurketid, Diverse, islam — Drokles on August 4, 2013 at 11:09 pm

- Hun lignede en Disney-prinsesse. Vi snakkede lidt sammen, men jeg vidste også, at det aldrig kunne blive til noget med os, fordi hun var muslim. Hun skrev til mig på Facebook, og vi udvekslede tanker og drømme igennem tre år, før vi blev kærester, fortæller Mikkel, der måtte konvertere til islam for at blive gift.

Mikkel Lomborg er DRs omrejsende Cirkus Summarum’s Hr Skæg, der som almindelig dansk er ikke var ren nok. Og rent skal det være også når det handler om sex, som “Danmarks første islamiske sexolog”, den 24 årig Fatima El-hajj lystigt fortæller Politiken

Der er dog den markante forskel, at hun opererer inden for islams regler. Og det indebærer for eksempel, at hun skal fraråde sex før ægteskabet og homoseksualitet.

»Hvis en mand har sexfantasier om at være sammen med mænd, vil jeg ikke råde til at gøre det. Jeg vil finde en løsning inden for rammerne af islam«.

Hvordan?

»Hvor en imam blot vil sige, det må du ikke, vil min strategi være mere terapeutisk. Det kan måske tage 20-30-40 konsultationer. Men målet vil være at få ham så langt væk fra det som muligt«.

Så man skal ikke komme til dig, hvis man ønsker at leve som homoseksuel?

»Nej, for min dagsorden er de islamiske principper«.

Juraen står over seksualiteten?

»Ja. Jeg vil aldrig kunne sige: Gør bare det. Jeg har også forpligtelser over for Gud. Det er derfor, muslimer har tillid til mig. Der er begrænsninger, men når du lukker en dør, er der andre døre, du kan åbne. Hvis du for eksempel ikke må drikke øl, kan du drikke masser af andre juicer og safter«.

Det er vel kun Politiken, der kan undres over at “juraen” står over sexualiteten når ordet ‘islamisk’ indgår i jobbeskrivelsen. Men omvendt er det netop ordet ‘islamisk’ der afholder Politiken fra deres sædvanlige homovinkel og lader det være et “ønske at leve som homoseksuel”, som måske slet ikke er et rimeligt. Fatima El-hajj kan først og fremmest tage sig af bunkepul.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress