Fordomme

Diverse — Drokles on November 23, 2007 at 11:27 am

Fra Nyhedsavisen

»Han er dømt på forhånd. Det her er bare et cirkus,« siger Ali K. om retssagen mod sin storebror, den 22-årige irakiske kurder AK.

AK er tiltalt for forsøg på terrorisme sammen med tre andre mænd i Østre Landsret i København. Ali K. står uden for retten med et partisantørklæde for munden og frakkens hvide hætte trukket op, da forsvarsadvokaterne forlader retssalen og stiller op til interview foran de ventende tv-kameraer på en af de sidste dage i Vollsmosesagen.

»Jeg har sagt til vores forældre, at de ikke skal komme. Det er bedre for dem, at de ser ham blive kendt skyldig på tv, end at de skal høre det her,« siger Ali K.

Og det er jo en flot beskyldning om danskernes fordomme før hans bror er blevet dømt. Og en herlig fordom om at det danske retssystem ikke virker. Ved du hvad Ali K, du burde pakke din familie sammen, proppe dit tørklæde op i røven og forsvinde ud af mit land.

2 Kommentarer »

  1. Dit land, du er en uddøende race vi overtager Danmark din feje køter, der gemmer dig bag computer skærmen og kæfter dig op altid sammen med dine medløbere. DET ER LOGIK AT FOLK DER BLIVER UDSTØDT VENDER SIG IMOD DET SAMFUND SOM IKKE KAN RUMME DEM. Terrorist eller ej, den danske stat har ført stats legaliseret terrorsime i årtier efterhånden med den evige selvretfærdige danske propaganda. OG DEN ÅRGHH SÅ KORREKTE DANSKE KORREKTHED!! Altid god tiæ at klappe sig selv på skuædren og selvros til skyerne og demonisere alt der virker en smugle farereuende for magt balancen. Ligesom en moderne udgave af herodes den store der hørte om jesus barnet blev født, og at en ny konge truede, slagtede han alle drenge børn under 2 år. Sociaæ politikken har slået fejl. I firserne og starten af halvfemserne greb kommunerne ikke ind i de social belastede fammilier med indvandre baggrund pga. berøringsangst, fordi tænk nu hvis man blev beskyldt for racisme, så var alternativet at bare lade familierne passe sig selv, selvom de mistrives. I midten af halvfemserne sprang boblen og fremmedhadet voksede, og idag er der ikke den ting man ikke kan sige og slippe afsted med det. Siden Dansk folkeparti blev dannet er fremmedhadet bare vokset og vokset. Og jeg må erfare at man ikke kan bekæmpe ild med ild. Og at de største sejre her i livet er de kampe du kan vinde uden kamp

    Comment by yoldas akkaya — October 8, 2013 @ 12:29 am
  2. Så i overtager Danmark og beder kommunen om hjælp?

    Comment by Drokles — October 8, 2013 @ 10:31 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress