Ellemann er sommerens kandidat

Agurketid, Diverse, Politik — Drokles on July 24, 2013 at 1:56 pm

Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann Jensen meldte sig ind i det allerede tætte opløb om sommerens dummeste kommentar med en strk kandidat. Uffe Ellemann overgår nemlig let Zenia Stampes hjerneblødning i et indlæg, hvor han forkaster al snak om sejr og nederlag når indsatsen i Afghanistan skal bedømmes. Ellemann siger i Berlingske Tidende

De danske soldaters opgave var at vise et godt eksempel for andre landes soldater, og dermed styrke deres lands internationale omdømme. Den opgave har de løst på en måde, som kun kan kalde på beundring og anerkendelse – som den da også i disse dage kommer til udtryk fra vore store allierede.

Vi mistede 43 unge mænd for at styrke Danmarks internationale omdømme? Ingen ved endnu hvor mange vores drenge dræbte dernede, mange håber jeg, men de menneskeliv gik altså ikke tabt fordi de var fjender af os og friheden. Næh de blev skudt en masse (håber jeg) så vi kunne have det bedre med os selv i ferierne! Rend mig ikke i den internationale mening!

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress