Sandfort i Information

venstrefløjen — Drokles on November 23, 2007 at 2:28 am

Fra Information, en lille opsang til venstrefløjen’s hykleri

1. Venstrefløjen insisterer på at få nedrevet rigmænds ulovlige byggerier i Nord-sjælland, mens selvbyggede huse på det besatte Christiania kaldes alternative. Er det ikke ulighed for loven?

2. Venstrefløjen støtter voldelige autonomes krav om et hus på kommunens regning. Er det ikke ulighed over for lovlydige borgere herunder andre unge?

3. Venstrefløjen fordømte medlemmer af Dansk Folkepartis ungdom for at tegne Muhammed under en sommerfest. Da det kom frem, at medlemmer af Radikal Ungdom havde gjort det samme, døde sagen og blev tilskrevet ungdommelig kådhed. Er det ikke ulige ytringsfrihed kun at fordømme DF’s ungdomspolitikere?

4. Venstrefløjen forhindrede, at evakuerede nydanskere fra krigen i Libanon blev tjekket for overholdelse af rådighedsreglerne for modtagelse af dagpenge og kontanthjælp. Er det så ikke ulighed, når Skat undersøger skatteforholdene for alle danskere med fast ejendom i udlandet?

Der er altid mange modsigelser når man taler politik, men det er hykleri når man taler moral og skoser andre for deres menneskesyn. Hykleri er forrædderi mod næsten og det er venstrefløjens essens.

2 Kommentarer »

  1. 5. Vensterfløjen støtter og udøver vold mod politiet, men politiet må ikke forsvarer sig og da slet, slet ikke tage for fast et greb, i de brostenskastende selvretfærdige vensterfløjsfacister.

    Comment by li — November 23, 2007 @ 3:22 am
  2. 6. Ytringsfriheden og retten til at demonstrere gælder kun for vensterfløjen ifølge DERES regler. Hvis nogen formaster sig til at demonstrere uden tilladelse fra vensterfløjen, bliver en voldelig bus fuld af tæskeholds vensterfløjsere øjeblikkelig sat ind, helst også FØR den lovlige varslede og godkendte demostration, skal de i vensterfløjens diktatoriske stil, helst smaskes med jernstænger.
    Kun de anti-demokratiske vensterfløjs “uskrevne” regler gælder!!!

    Comment by li — November 23, 2007 @ 3:30 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress