“Der er noget ved lige dette emne der forvandler folk til lallende idioter”

Diverse — Drokles on July 22, 2013 at 11:51 am

Sådan kommenterede en god ven at Hvidovre Hospital ifølge Ekstrabladet har besluttet kun at servere halalkød for patienterne, der i forvejen er for svækkede til at protestere. Vicedirektør Torben Mogensen er nemlig en stærk kandidat til at være sommerens helt store vrøvlehoved når han først forsvarer hospitalets beslutning med følgende

Vi har mange patienter med anden etnisk baggrund, som vi skal tage hensyn til - og så vil det være umuligt at have både det ene og det andet slags oksekød, siger han.

Vi har vænnet os til at der ikke skal tages hensyn til almindelige danskere, men der skal altså heller ikke tages hensysn til patienter med anden etnisk baggrund, der ikke er muslimer - thi disse eksisterer rent faktisk også. Sikh’er må således slet ikke spise halal. Men det er ikke det dummeste. Følgende udtalelse slår næste alle rekorder. For med hans klare forestilling om hvad et hensyn til kost for “patienter med anden etnisk baggrund” kan han ikke hævde afgrundsdyb uvidenhed når han dernæst undsiger sig en problemstilling

- For det første mener jeg ikke, at en slagtemetode som sådan har noget med tro at gøre.

Klart som blæk. Det kunne han jo fortælle muslimerne i stedet for at belemre os andre med religiøse råvarer der intet har med tro at gøre.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress