Fagre nye Danmark - fortsat

Diverse — Sobieski on November 21, 2007 at 1:57 pm

Fra Ekstrabladet:

…To unge mænd med indvandrerbaggrund er varetægtsfængslet i 27 dage, mens politiet undersøger, hvad de farlige sager skulle bruges til. Indtil videre formoder politiet, at våben og sprængstof skulle anvendes til kriminelle formål og altså ikke til terror, oplyser politikommissær Steffen Th. Steffensen fra Københavns Politi.

Effekterne i elevatorskakten var opbevaret i to poser. De indeholdt en maskinpistol, tre pistoler, tre magasiner med patroner, to lyddæmpere, 483 gram formbart sprængstof, tre detonatorer og diverse ledninger samt en mobiltelefon med ledninger, der kunne anvendes som udløser. Desuden fandt politiet 336 gram heroin og 298 gram kokain.

Her går det godt. Hvordan går det hos jer?

1 Kommentar »

  1. du husker hvad vi talte om - send mig lige en mail på snappost@yahoo.dk

    Comment by Steen — November 21, 2007 @ 6:35 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress