Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Hvad tror de egentlig det handler om?


Hvad tror de egentlig det handler om?

Diverse — Drokles on July 11, 2013 at 6:21 am

Det er en sommer og der skal markeres sager. Nogen er vindersager. Andre tabersager, som turisme- og forbrugerordfører Mette Reissmann, der samme som Dansk folkeparti sneg sig op på rekordhøje 20% vælgertilslutning, på vegne af det siddende flertal,  og på tværs af branchens alenlange liste af især afgiftsrelaterede problemer, beskyldte Dansk Folkeparti for at være skyld i dalende turisme.

- Til disse mørkemænd vil jeg sige: Gå ad helvede til. Hvis de har så dybe længsler om at leve i et religiøst diktatur, så kan de rejse til de lande i Mellemøsten, hvor et sådant diktatur findes. De må da for længst have forstået, at udsigten til, at noget sådan bliver til virkelighed her, er mindre end nul. Jeg forstår ikke, hvorfor de ikke tager af sted med det samme, hvis de har den type længsler, siger Villy Søvndal til Jyllands-Posten.

(…)

“Jeres åndsformørkede idioti har ingen gang på jord, for i længden vil ingen leve i ufrihed, uvidenhed og i jeres patetiske ubehjælpsomhed.”

Ordene er fra Villy Søvndals berømte Gå Ad Helvede Til tirader, der i de hektiske dage i 2008 skulle give de røde et strøg af samfundssind. Anledningen var, som bekendt at nogle muslimer var kommet for skade at fortælle om deres religion og deres verden ved en tusindtallig demonstration imod alle os andre. Søvndal var så stolt af sit kraftudtryk at han fortalte vidt og bredt, hvorledes det var blevet til i en sen aftenstemning helt uden om hans politiske rådgivere. Hvilket åbenbart var unikt - så langt man ellers tør tro manden med dansk politiks måske mest lemfældige omgang med sandheden.

Nuvel, det er en gratis omgang i ny og næ at italesætte danskernes foruroligelse over at se deres land blive foræret bort bid for bid, som kompensation for rent faktisk at stoppe indvandringen. Denne sommer er det så Inger Støjberg fra Venstre, der vil samle sig lidt goodwill fra de vælgere, der glemmer hendes partis vrangvillighed i at se de uæstetiske realiteter i øjnene. I et indlæg i Politiken kalder hun Danmark for danskernes land - noget er der da sket i debatten - og kommer med et gedigent søvndalsk råd til muslimske muslimer

Til alle jer. Find et andet sted at leve og bo. Ingen holder på jer eller tvinger jer til at blive. Vi har taget imod jer, og nu er det op til jer at udvise den fornødne respekt for vort samfund og de værdier, det bygger på

Der er lang vej igen for Venstre når det deres hardlinere kun tør mane sig op til en bleg afskrift af Søvndal. Men opsigt vækker den slags jo altid og det er det vigtigste for en politiker. Politiken gik højst besynderligt i rette med Støjberg ved at hævde at hun med “en megafon i hver hånd” (???) diskuterede “islamisme med sig selv” og…

…i mangel på modstandere, som offentligt vil fremføre de absurde og marginaliserede synspunkter, som Inger Støjberg tillægger »alt for mange muslimer« i Danmark, tildeler hun sig selv rollerne som både forsvarer og opponent

Som med eksemplet Søvndal ovenfor er det kun i Politikens univers - bag den terrorsikrede indgang - at det skorter på ærlige muslimer for allerede næste dag kunne man opleve Støjberg i direkte diskussion hos Ekstrabladet med den terrordømte (Glostrupsagen) og siden juridisk frikendte islamconnoisseur Adnan Avdic, der dels beskyldte hende for at blive ansvarlig for kommende muslimsk terror og dels blive straffet for ikke at være tildækket. Ja, velkommen til landet Avdic, det er lige dig vi mangler.

Det burde vel være overflødigt at nævne, hvad jeg nu nævner alligevel, at Politiken i deres opstød belærer os nedladende om at “herboende muslimer er lige så forskellige som herboende kristne” - undtagen under Muhammedkrisen selvfølgelig, hvor alle muslimer var ubærligt krænkede. Og Politiken væver videre i traditionel ækvivalent stil om en generisk “formørket kristen præst” som eksempel på rabiatitet og at Støjberg desuden og gisp(!) generaliserer groft ved at slå så mange muslimer over samme karm.

Ak, på Politiken bevæger tiden sig meget langsomt, så langsomt at de ikke har fået rettet deres overdådige vrøvl om ytringsfrihedens principper fra Muhammeddebatterne

Som den tidligere amerikanske udenrigsminister Madeleine Albright har påpeget, har vi ytringsfrihed, men ikke frihed til at råbe »Det brænder!« i en fyldt teatersal.

Det er imidlertid det, Støjberg gør i sin Kronik.

Diskuterer Støjberg islamisme med sig selv eller råber hun brand i et teater? Det ene udelukker li’ssom det andet. Men ak, der skelnes i det teatralske eksempel mellem en mening og en handling og at råbe brand i et teater - som det er underforstået i eksemplet - er en handling på linie med at starte brandalarmen. Hvilket i øvrigt er ganske tilladt hvis der rent faktisk er brand! Det er altså ikke en mening og derfor ikke en ytring. Støjberg forbryder sig således ikke mod ytringsfriheden, som Politiken altså hævder.

For denne blogs vedkommende kunne de godt rejse hjem hele banden. Vi er ikke så imponerede af den muslimske svikmølle hvor de u-entusiastiske muslimer bruges som moralsk dække for de praktiserende, der til gengæld er indirekte pression for stadigt flere særkrav. Men et spørgsmål trænger sig på: Mens de pludrende klasser debatterer debatten reflekterer ingen over hvad deres højt besungne Arabiske forår handler om. Hvad tror de egentlig de liberale ægyptere - der i flæng voldtager enlige kvinder midt under Tahrir demonstrationerne (man må tage, hvad man kan få) - egentlig er oppe imod? Hvad tror de de 30 gram stof - som ‘tørklædet’ kun er - som de fejrer kan sidde i kassen i Netto egentlig betyder, hvor det tvinges ned over den halvdel af befolkningen, der bærer skylden for den anden halvdels seksualitet og æresfølelser? Hvad betyder det når nogle råber frihed og andre retfærdighed? Svaret er - Ingenting! Det betyder kun noget at markere sine floskler.

2 Kommentarer »

  1. er det altså meget svært at holde en god tone. For jeg synes det er den dum udtalelse, Søvndahl kommer med. Sandheden er at Shipcraft sad på hænderne, og lod Søren og Eddy og deres kollegere gennemgå umenneskelige oplevelse.

    Comment by Vonda M. Buckner — July 19, 2013 @ 7:43 am
  2. - Jeg kan jo ikke bestemme, hvornår de skal lægge deres ramadan, så det er bare et ydmygt forslag til de muslimer, der bor i Danmark, siger Martin Henriksen om sit forslag om at se bort fra månen og i stedet holde ramadan, når der ikke er undervisning.

    Comment by Guy V. Simpson — July 19, 2013 @ 2:54 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress