Jyllands-Posten om “os og dem”

Forbrydelse og straf, Multikultur, islam — Drokles on November 12, 2007 at 3:48 am

På bagrund af de to “indvandrer”-betjente der er blevet terroriseret i Gellerupparken, hvor de og deres familier bor konkluderer Jyllands-Posten ganske logisk

Baggrunden for en sådan stillingtagen kan kun være, at man anser det danske samfund for fjendeland og de mennesker, der arbejder for det, for forrædere. Det er afskyeligt nok i sig selv, men her kommer det rigtigt ubehagelige spørgsmål? Hvorfor er det overhovedet nødvendigt at foranstalte politibeskyttelse? Hvor er alle de mange retsindige beboere i Gellerupparken, som ønsker fred, ro, fordragelighed og tilpasning til det danske samfund? Hvorfor rykker de ikke sammen og beskytter de to unge mennesker, som viser samfundssind og tager en respektabel uddannelse for at beskytte det danske samfund? Hvorfor fortæller de ikke politiet, hvem der placerede brandbomben under bilen?Både politi, brandvæsen og redningsmandskab har tidligere haft problemer med at rykke ud til Gellerupparken. Alle, som bærer uniform og kører med blå blink, betragtes åbenbart af utilpassede grupper som fjender, der må bekæmpes.

Men hvor er det besindige flertal? Hvorfor finder alle de stabile og fredselskende beboere sig i dette uvæsen og lader det florere? Hvorfor hjælper de ikke de danske myndigheder med at opklare forbrydelserne. Hvorfor arbejder de ikke aktivt og målrettet for at bevise, at de ønsker at være en del af Danmark?

Man kunne også medtage de indvandrere, som Fatma Øktem, der taler deres religiøse dogmer midt imod og optøjer på Nørrebro i København. Eller de verserende terrorsager, hvor den lokale ghetto anser dem som ofre for det omgivende Danmark og ikke interesserer sig for om anklagerne holder vand.

3 Kommentarer »

 1. Vi har en borgerkrig i gang i Danmark, men ingen politiker tør indrømme det.
  Se bare på den sidste unge tyrker, der er arresteret sigtet for planlægning af kidnapning af danskere i udlandet.
  Han er tilmed dansk statsborger.
  Skulle han så ikke arbejde loyalt for Danmarks sag?

  falkeøje

  Comment by falkeøje — November 12, 2007 @ 11:49 am
 2. Jeg tror nok snarere at det her kun er de indledende øvelser Falkeøje.

  Comment by Drokles — November 12, 2007 @ 2:16 pm
 3. Danske politikere, nægter jeg at tro, kan være normalt begavede, når de kan give sådanne idioter dansk statsborgerskab.
  Vent bare og se, den unge tyrk, der nu er fængslet for terrorisme, han får sikkert lov til at beholde sit statsborgerskab, selvom han bliver dømt.
  Det er galopperende vanvid, hvad politikerne præsterer for tiden.

  falkeøje

  Comment by falkeøje — November 12, 2007 @ 4:36 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress