Falder klimaskællene fra mediernes øjne?

Diverse — Drokles on May 2, 2013 at 3:31 am

Jamen dog, Jyllands-Posten skriver kritisk om klimaet. Under overskriften “Verdens største klimabedrag” skriver de

Var det rent bedrag, da Maldivernes daværende præsident på klimatopmødet i København fortalte verden, at hans land er ved at forsvinde i havet? Ifølge en dansk ekspert tyder intet på, at Maldiverne oversvømmes.

Det er en gammel sag, som man kunne se allerede i den dengang kontroversielle dokumentar The Great Global Warming Swindle

For et par uger siden kaldte man i Berlingske Tidende Maldivernes daværende præsident, Mohamed Nasheed, for Undervands-Obama og en klimahelt. Det er dog ikke verdens største klimabedrag, langt fra endda, men kun et delbedrag af selve klimabedraget. Af andre bedrag kan nævnes vindmølleindustrien, solcelleindustrien og Dan Jørgensen. Og de vil falde en for en, efterhånden som redaktionerne kaster al skam af sig og finder ud af hvor gode historie, der blot ligger og nærmest tigger og ber om at blive fortalt. Ingen research er nødvendig andet end at besøge Watt’s Up With That, Climate Depot eller Climate Debate Daily. Her har jeg stjålet nogle billeder fra netop Watts Up With That, da de rettede New York Times klimaklummeskriver Andrew Revkin i Maldiverfarcen

maldives2

maldives3

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress