En hurtig tur gennem Fælledparken

Politik, Pressen, Satire, venstrefløjen — Drokles on May 1, 2013 at 1:36 pm

Jeg gik gennem Fælledparken i København her 1. maj, inden jeg skulle hjem og sove efter en lang nattevagt. Inden jeg nåede derind havde jeg allerede købt avisen Socialistisk Standpunkt - Den marxistiske avis i arbejderklassen og ungdommen - for sølle 10 kroner af en høflig ung mand ved Fredrik Bajers Plads. Inde i bladet var en satiretegning, hvor Corydon blev afbilledet som en jøde i en arabisk avis.

img_1286

Jeg købte også Socialistisk Arbejderavis af en pige med hennafarvet hår. Hun forklarede mig at de troede mere på at socialismen skulle vokse frem via græsrødderne. Også den kostede kun 10 kronerog jeg ironiserede over, hvorledes konkurrencen havde presset prisen på begge aviser ned så selv en lille arbejder som jeg havde råd til at holde mig oplyst.

img_1322

En hjemløs kunne dog ikke konkurrere med de priser og solgte derfor ikke en eneste Hjemløseavisen i de mere end ti minutter jeg kedede mig med blot at stå og glo hvornår og om nogen forbarmede sig over dette sølle syn.

img_1275

Men heller ikke jeg købte Hjemløseavisen af den forhutlede skæbne da jeg jo havde brugt mine kontanter på de to socialistiske aviser.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress