Dem og os

Diverse — Drokles on November 11, 2007 at 2:11 am

Det er dem og os og vi - danskerne - holder dem ude. Fra Politiken

Statsminister Anders Foghs yndling, den unge venstrekvinde Fatma Øktem, der er af tyrkisk oprindelse, er kommet så meget på kollisionskurs med medlemmer af Islamisk Trossamfund i Odense, at hun i eftermiddag meldte afbud til et kontroversielt vælgermøde i indvandrerbydelen Vollsmose.

Selv siger hun, at aflysningen skete af tidsmæssige årsager.

Fatma Øktem lægger imidlertid ikke skjul på, at nogle af hendes udtalelser i valgkampen har givet anledning til kritiske reaktioner i indvandrermiljøet, og hun bekræfter, at hun fredag aften blev forulempet i Odense, da hun var i færd med at uddele valgmateriale.

»Det var en kedelig oplevelse, men det kan til tider gå voldsomt til i valgkampen, og mere ønsker jeg ikke at kommentere«, sagde hun.

Religion og politik
Konflikten mellem Fatma Øktem og visse odenseanske indvandrerkredse er åbenlys, efter at Fatma Øktem har kritiseret Enhedslistens Asmaa Abdol-Hamid, som er højt profileret i Vollsmose, for at blande religion og politik sammen. 

(…)

En anonym deltager forklarede, at “en af vores egne skal ikke sætte spørgsmålstegn ved de behov, vi har, og som hviler på vores kultur. Det kan bedre accepteres, hvis en dansker gør det«.

Fatma Øtken forråder sine egne, som er muslimerne. Hun arbejder aktivet for de vantro’s samfund og nedbryder den barriere de rene gør store foranstalter for at opretholde. For de rene er ikke danskere vil aldrig være det og vil bekæmpe alt dansk inden for deres egne rækker og, når de bliver stærke nok, bekæmpe alt dansk blandt danskerne. Os og dem.

3 Kommentarer »

 1. Og nu også Lone Yalcinkaya. Det er tapre kvinder der står frem.

  Comment by EAM — November 11, 2007 @ 6:30 pm
 2. I sandhed ja. Hatten af herfra.

  Comment by Drokles — November 12, 2007 @ 5:22 am
 3. Ja, vi har noget at glæde os til, når muslimernes antal her-
  hjemme nærmer sig antallet af danskere.
  Så bliver der anderledes gang i den, når der er valg. Hvor mange døde?, Hvor mange sårede? Hvem får ram på hvem?
  Det bliver SPÆNDENDE.

  Comment by ramses-2 — November 26, 2007 @ 4:54 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress