Hvem afviser hvem?

Forbrydelse og straf, Multikultur, islam — Drokles on November 9, 2007 at 4:59 am

Den gængse fortælling om, at integrationen besværliggøres fordi danskerne afviser indvandrerne på arbejdsmarkedet er endegyldigt skudt i sænk. Fra Jyllands-Posten

Efter måneders trusler, overfald og senest et bombeattentat tager Østjyllands Politi nu det drastiske skridt at sætte to indvandrerbetjente under politibeskyttelse.

»Vi står med en meget alvorlig situation, og vi handler derefter,« siger chefpolitiinspektør John Jacobsen, Østjyllands Politi.

Af sikkerhedsmæssige årsager ønsker han ikke at uddybe nøjagtigt, hvilket niveau af politibeskyttelse der er tale om.

»Vi danner værn og ring om de to unge betjente på mange forskellige måder og niveauer, og vi gør vort ypperste for at beskytte dem,« siger han.

Politibeskyttelsen er kulminationen på et halvt års pres mod de to politielever med palæstinensisk baggrund. De er vokset op i Gellerup-området, hvor de også begge bor i dag.

Problemerne begyndte for alvor i juni, da de to politielever hjalp med at anholde en gruppe unge fra Gellerup, der gik amok i Vestre Landsret efter en dom, som gik dem imod. Senere blev betjentene opsøgt i deres fritid, hvor de blev truet fysisk.

(…)

»Politiarbejdet betragtes i forvejen som et lavstatusjob blandt mange unge med indvandrerbaggrund. For de unge indvandrere, der tager skridtet, står der meget på spil. Disse angreb gør det bestemt ikke lettere for andre unge at træffe det valg,« siger John Jacobsen, mens justitsministeren hverken håber eller tror, at episoderne får betydning for unge indvandreres lyst til at søge ind til politiet.

Det er ikke bare stærk ubehageligt for de implicerede betjente, men et klart bevis på den totale afvisning af det ikke muslimske samfund, der hersker i de muslimske miljøer. Ikke alle indvandrere, de to betjente med indvandrer baggrund som tydeligt eksempel, afviser at indgå i det danske samfund, men islam og den muslimske kultur står i vejen. At der står meget på spil for de, der “tager skridtet” skal forstås med største alvor. Hvad man med denne terror ser her er religiøst baseret ophidselse over for et de frafald fra den rette tro i praksis. At de to indvandrere er gået ind i politiet er det ultimative forrædderi fordi det opretholder de urene’s system. Islam er en modstander at integration og fred mellem mennesker i samfundet og det burde står tydeligt for enhver.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress