Lektion i historie

Diverse — Drokles on November 8, 2007 at 4:40 pm

2 Kommentarer »

  1. Yderst interessant og meget oplysende. Den bog bør oversættes og udgives på dansk. En god forretning for udgiveren. Kom i gang. F.eks. 10% af slaverne døde under transport til Amerika, men mellem 80-90% døde under arabernes transporter i Afrika. Europæisk slavehandel max. 300 år. Arabisk 1400 år og stadig i aktion i f.eks. Sudan.

    Comment by J, Olsen — November 8, 2007 @ 10:39 pm
  2. Og man aner den uhyggelse logik i det faktum, at selv om der har været en enorm import at negre til den arabiske halvø slår det ikke igennem i den “etniske profil” af det arabiske folk. I Amerika er efterkommere at slaverne rigt repræsenteret i den almene befolkning så hvad blev der af slaverne’s efterkommere på den arabiske halvø?

    Comment by Drokles — November 9, 2007 @ 6:09 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress