Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Trykket stiger på Khader


Trykket stiger på Khader

Politik, Pressen — Drokles on November 8, 2007 at 5:09 am

Måske har Qvortrup timet sin historie om Naser Khader’s påståede sorte arbejde, så det “endelige bevis” kommer så tæt op til valget som muligt. I hvert fald kan man i dagens Se & Hør læse den famøse hændværkers vidneudsagn. Fra Se & Hør

Jonas fra Vanløse kalder Naser Khader for en løgner, når sidstnævnte påstår, at han aldrig har fået udført sort arbejde. Den 30-årige håndværker udførte nemlig selv sort arbejde for Naser Khader og Bente Dalsbæk i 2005. – Det var under sidste valgkamp i en lejlighed på Steen Blichers vej på Frederiksberg, siger Jonas.

Og Politiken fokuserer på lederen i Se & Hør, hvor Qvortrup tilskriver Naser Khaders reaktion på “afsløringerne” som kulturelt betinget. Det er ikke bare Naser’s brug af ordet svin, men det pres, heriblandt krav om fyring af Qvortrup, som Ny Alliances leder lægger på medier for ikke at bringe historier der sætter ham i miskredit. Politiken spørger Qvortrup-

Hvorfor bringer du Naser Khaders fødested ind i debatten? »Det gør jeg i forhold til hans manøvre med at gøre DR, TV2 og alverdens medier begribeligt, at jeg ikke burde sidde, hvor jeg sidder. Den der attitude, hvor man - hvis man præsenteres for noget journalistik, man ikke bryder sig om - så skyder man på budbringeren, og der er det bare, jeg konstaterer, at sådan opererer vi ikke i Danmark«, siger Henrik Qvortrup. Hvorfor bringer du debatten ned på det her niveau, når du er så skråsikker på, at du har din dokumentation i orden? »Jeg henholder mig til det, der står i min leder, og det står jeg ved«.

Og straks er det et spørgsmål om racisme

Menneskerettighedsekspert på Århus Universitet, Sten Schaumburg-Müller mener, at ytringen falder uden for den såkaldte ’racismeparagraf’. »Man kan mene om ytringen, hvad man vil, men den er ikke grov nok til at falde ind under racismeparagraffen – den ligger inden for, hvad man accepterer inden for ytringsfriheden grænser«, siger Sten Schaumburg-Müller.

Qvortrups trækken debatten “ned” er altså ikke inden for hvad man kan kalde racisme, men Politiken har altså allerede plantet mistanken. I Orientering på P1 kunne man høre en analyse af Naser Khader’s udmelding om at han vil støtte Fogh, som et udtryk for den tvivl det skaber for det nye parti, at de mest end dels borgerlige vælger, der udgør Ny Alliances vælgerkorps er usikre på om de kan risikere en Socialdemokratisk ledet regering, der afspejler sig i den langsomt faldene tilslutning ifølge meningsmålingerne.

Hvis man er lidt mere spekulativt anlagt kan man tænke sig at Khader prøver at frede sig selv, så langt det er muligt. Ny Alliance ses af oppositionen som et symptom på at VKO er moralsk forkastelig i og med at Ny Alliance taler om nok er nok og borgerlig anstændighed og de har bejlet til det spinkle håb om at Khader ville give dem mulighed for at vælte regeringen eller i det mindste forvise Dansk Folkeparti til en marginal rolle.

Tonerne fra SF og Socialdemokratiet, der ellers nok burde advare mod Ny Alliance’s ambition om flad skat og fra de gamle kollegaer fra Radikale Venstre været meget forsonlige. Indtil nu er Ny Alliance kun blevet hårdt konfronteret af regeringen og Dansk Folkeparti, der i løbet af valgkampen har insisteret i stadig højere grad på at få et svar på hvem han egentlig støtter.

VKO har afholdt sig fra fristelsen til at bejle til Ny Alliance og tvært imod krævet loyalitet i forhold til oppositionen. Khader’s taktik om at gøre Pia Kjærsgaard til et isoleret problem er nemlig ikke lykkedes idet mange af regeringes ledende politikere har markeret sig meget stærkt i flygtningedebatten. Ny Alliance’s kritik af uanstændighed i dansk flygtningepolitik rammer også dem og de slår fra sig, med regeringens vægt bag sig.

Sagen er en bombe under Khader, som indtil videre har fået lov til passe sig selv, men hvis hans krav til et fremtidigt samarbejde med regeringen anses for urimelige så vil VKO erklære krig og gøre deres til at knuse Khader’s renomé for at genvinde de vælgere der er afskallet af netop de to partier og bevare VKO flertallet. Khader har ikke brug for at regeringen vil kunne bruge hans personlige økonomiske forhold til slut i en valgkamp, der totalt kan underminere hans troværdighed og med den stadig skarpere tone har hen måtte sande at sagen om sort arbejde vil blive brugt, hvis regeringen og Dansk Folkeparti føler sig for truet. Det kan godt være at han kan vælte regeringen men det bliver med hele sin karriere som indsats. Khader står dårligt i en krig med regeringen. Men det er spekulativt, for ind til videre er intet blevet bevist.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress