Kvinder….

Diverse, Politik — Drokles on November 6, 2007 at 7:28 am

Helmuth Nyborg har gjort sig gevaldigt upopulær med sine betragtninger over kvinders intelligens, men måske har han fat i noget. Fra Berlingske Tidende

En uge før valget kan meningsmålinger konkludere én ting med sikkerhed: Næsten alle partier taber vælgere, mens Ny Alliance stjæler stemmer, og SF tordner frem. Det er ikke mindst kvinderne, der trækker den udvikling, viser nye Gallup-tal. Om end kønsforskellen ikke er stor, siver et større antal kvinder end mænd fra Venstre, de Konservative og de Radikale. F.eks. mister Venstre 2,5 procentpoint kvindestemmer i forhold til valget i 2005 og understreger Anders Fogh Rasmussens ofte omdiskuterede problem med de kvindelige vælgere. Tilbagegangen er størst blandt de de midaldrende kvinder mellem 35 og 60 år.

Kvindernes helt store darling ved dette valg synes derimod at blive SF og Villy Søvndal.

13 pct., knap hver sjette kvinde, vil stemme SF denne gang. Hos de unge kvinder mere end tredobler SF sin vælgertilslutning. Villy Søvndal har generelt også godt fat i mændene, men fremgangen er generelt større blandt kvinderne.

1915; skammens år.

8 Kommentarer »

 1. Det er vi jo mange som kan skrive under på :)

  Comment by Kimpo — November 6, 2007 @ 12:25 pm
 2. STOP så jeres hetz mod kvinderne, hvorfor kan I mænd acceptere vat-p….. Løwndahl?
  Hvis jeg var MAND, ville jeg overfuse denne “følsomme” staklinge! med asparges arme, for at være en ENKELTSTÅENDE tilfælde af feminist mandsling, med utilsløret omsorgsbehov.
  Spøgelseskandidaten MANDEN!! Løwndahl, der søvngænger agtig går igen og igen på de ubeskyttede plejehjem, burde få JER mænd op af stolen…

  Comment by li — November 6, 2007 @ 12:36 pm
 3. Det er sgu-da utroligt! Meningsmålingerne, altså. Men hvorfor ikke bare acceptere, at mænd generelt er mere intelligente end kvinder? Undtaget de mænd selvfølgelig, der qua deres kvindelige familiemedlemmer, pædagoger, lærere, kærester, kolleger m.fl., har (fået) undertrykt deres maskulinitet fra fødslen og fået den erstattet med en protese af feminisme. De mænd lider ligesom mange kvinder af det såkaldte “brystspændingssyndrom”, det er derfor de rykker.
  En anden forklaring kan selvfølgelig være NA´s karismatiske Khader og smukke Anders S. med de blå, blå øjne, for ikke at tale om den stramme fr. Seeberg og så Villy, der udstråler gravalvorlig bekymring, af og til brudt af et halvsjofelt, drenget smil.

  Comment by Original — November 6, 2007 @ 1:42 pm
 4. li, du er Villys tamme kvæg, indrøm det nu !!

  Comment by Kimpo — November 6, 2007 @ 3:13 pm
 5. @4 Kimpo ;-)
  Jeg vil hellere dyrke sex med min værktøjskasse end Villy det da Løwn.
  Han tænder mig ikke.

  Comment by li — November 6, 2007 @ 7:56 pm
 6. Li, vi taler kun om intelligens ikke karakter. Søvndahl er ganske rigtig en enkeltstående pinlig repræsentant for vores køn, men det kan kvinder ikke gennemskue. Det er ikke fordi at kvinder er dumme, de er bare ikke intelligente. Men så kan de så meget andet andet.

  Comment by Drokles — November 6, 2007 @ 8:33 pm
 7. 1626
  1801
  1807
  1814
  1864
  1901
  1915
  1940
  1972

  Comment by fhv grisehandler — November 6, 2007 @ 9:08 pm
 8. @6 Drokles:-)
  Frank Aaen?????
  Intelligens, mænd !?!?!?

  Comment by li — November 6, 2007 @ 9:51 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress