Så skal slusen åbnes

Politik — Drokles on November 6, 2007 at 7:13 am

Hvis man var i tvivl om fremtiden med SR kan man nu ånde lettet op: Alt er ved det gamle. Fra DR

Kommer Socialdemokraterne og de Radikale til magten, vil asylansøgere frit få lov til at vælge mellem at leve i et asylcenter eller at bosætte sig i det “almindelige” samfund, uddanne sig og arbejde.

Med blot en uge til valget forsøger Helle Thorning-Schmidt (S) og Margrethe Vestager (R) med et opsigtsvækkende asyludspil at give Ny Alliance et tilbud, de ikke kan afslå, skriver Berlingske Tidende.

Kan det afgøre din stemme?

2 Kommentarer »

 1. nej nej. Sluserne åbnes da ikke…..

  Jeg har lige hørt Vestager i P1 her til morgen. Hun forklarede at det ikke vil føre til øget søgning til DK at give alle asylansøgere mulighed for at bo og arbejde i DK. Fordi når man flygter, så flygter man ikke TIL et land, men FRA et land.

  Det opfølgende spørgsmål var om det ikke ville blive svært at for asylansøgerne at finde bolig. Det mente hun ikke. Fra andre landes erfaringer har det vist sig at flygtninge finder frem til bolig via familie og venner….

  Hrmh… jeg kan nemt forestille mig at det vil rygtes at man kan komme til Danmark og at familien kan hjælpe med indlogering.

  Et andet mere afslørende forhold er at Vestager dermed vil gøre det nemmere for “fup”-ansøgere, dvs. folk, der i realiteten søger familiesamføring, at komme til at bo her, da de kan benytte eksisterende netværk. Dvs. de flygter TIL et land.

  Mens de der virkelig er flygtet FRA deres land og kommer til et fremmedland, hvor de ikke har familie og venner, tja… de bliver ladt i stikken.

  Men de skal selvfølgelig så hjælpes til en bolig på det offentliges regning….

  En anelse dobbeltmoralsk at hun således gør det sværere for rigtige flygtning, mens hun åbner for familiesammenføringer.

  Summasumarum : flere familiesamføringer, flere udgifter til boliger, etc.

  Unødvendigt at sige at det her IKKE flytter min stemme, men har forankret den yderligere hos VK.

  Comment by lmnord — November 6, 2007 @ 10:07 am
 2. Det er uhyggeligt at medierne kan rulle udviklingen tilbage og få folk til at stemme mod deres interesser, men det er det vi ser. Demokratiet er i krise.

  Comment by Kimpo — November 6, 2007 @ 12:58 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress