Tiden er ikke til klimaet

Diverse — Drokles on March 15, 2013 at 5:45 pm

Alan Caruba skriver om tegn på at klimainteressen er døende

Fewer and fewer people care about the apocalyptic claims and outright lies of the environmental movement these days. The end of the world is nowhere in sight unless a stray asteroid is headed our way and, after some seventeen years of a natural cooling cycle, it’s hard to convince people that global warming is a problem.

In January The New York Times that has printed every global warming lie it could since the late 1980s shut down its “environmental desk” and reassigned its editors and reporters to other tasks. On March 1 it announced it was discontinuing the “Green Blog”, leaving only Andrew C. Revkin to rave on at “Dot Earth.”

Så hut jeg hvisker havde både Information, Danmarks Radio og Politiken for et par år siden hver deres klimaredaktion. Og de havde hver deres lille klimaredaktør til at passe redaktionen, et arbejde der ikke bestod i andet end at videreformidle klimapanelets advarsler og forskellige rødgrønne pengemaskiners dommedagsprofetier. Men nu ser det tomt ud. Informations nye web layout ser slet ikke ud til at have redaktioner og hos Politiken endte min søgning her

skc3a6rmbillede-2013-03-15-kl-160054

Intet i sektionerne og de aktuelle emner omfatter OL i London, Roskilde Festival og det amerikanske præsidentvalg. Så aktuelt er klimaet altså ikke. Jeg kunne heller ikke se noget hos Danmarks Radio og så, hvad de havde under bogstavet ‘K’ for ‘k’lima

skc3a6rmbillede-2013-03-15-kl-160205

Kaj og Andrea, Kender du typen og kriminalitet. Men intet særskilt om klimaet. Konklusionen er at de eneste der har den mindste interesse i klimaet er alle os, der tror det er noget pis.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress